Pilotul Daniel Onoriu, tot ├«n com─â indus─â. Tratamentul nu func╚Ťioneaz─â

Pilotul de raliuri Daniel Onoriu, nepotul lui Gabi Lunc─â, se afl─â ├«n prezent ├«n stare critic─â la spital, fiind ├«n com─â indus─â, la sec╚Ťia Terapie Intensiv─â. Veri╚Öoara pilotului, care a dezv─âluit care a fost ╚Öi cauza tragediei, a spus ╚Öi c─â tratamentul nu func╚Ťioneaz─â, iar toat─â familia b─ârbatului se roag─â acum pentru un miracol.

image
Pilotul de raliuri Daniel Onoriu e tot în comă indusă, la spital Foto: Facebook

Daniel Onoriu, ├«n v├órst─â de 43 de ani, se afl─â internat ├«n spital, ├«n com─â indus─â. Se pare c─â totul s-a ├«nt├ómplat dup─â o opera┼úie de mic┼čorare a stomacului pe care acesta a avut-o ├«n Turcia. Veri╚Öoara pilotului, Rebeca Onoriu, a explicat c─â ceva nu a mers bine ├«n timpul opera╚Ťiei, a fost atins─â o ven─â la pancreas, iar de atunci┬ástarea de s─ân─âtate┬áa lui Daniel Onoriu se afl─â pe muchie de cu╚Ťit.

Pilotul de raliuri Daniel Onoriu, în comă indusă la spital

De asemenea, veri╚Öoara pilotului a declarat c─â ve╚Ötile pe care le-a primit recent din partea medicilor nu sunt deloc unele favorabile, iar familia┬álui se roag─â acum pentru s─ân─âtatea lui Onoriu. Un tratament cu antibiotice ├«ncepuse s─â dea rezultat, ├«ns─â de pe o zi pe alta situa╚Ťia s-a schimbat, mai spune femeia.

ÔÇ×Daniel este ├«n continuare ├«n stare critic─â, iar ve┼čtile pe care le-am primit ast─âzi nu sunt deloc ├«mbucur─âtoare.

Rug─âciune mult─â (asta se poate face - n.r.), at├ót pot s─â spun. Ziua schimb─â rezultatul: dac─â ieri erau ve┼čtile pun pic mai ├«mbucur─âtoare, ├«n sensul c─â organismul lui ├«ncepuse s─â dea rezultat ├«n urma antibioticelor administrate, ast─âzi leucocitele ┼či-au dublat num─ârul.

De c├ónd a fost┬áoperat ├«n Turcia, s-a atins o ven─â la pancreas, ven─â care a s├óngerat, a ajuns ├«n ┼úar─â ┼či dup─â cinci zile a mers la spital, unde medicii de aici au intervenit peste opera┼úia celor din Turcia ┼či de atunci Daniel este internat la Terapie intensiv─â, ├«n com─â indus─â", a spus Rebeca Onoriu, veri┼čoara pilotului, la┬áAntena 3.

Onoriu, victima unui malpraxis în Turcia?

Daniel Onoriu ar fi fost, dup─â informa╚Ťiile oferite de familia pilotului, victima unui malpraxis la clinica din Turcia unde s-a operat.

ÔÇ×Se pare c─â kit-ul folosit ├«n Turcia nu a fost unul de bun─â calitate,┬áastfel ├«nc├ót o caps─â s-a desprins. El mi-a ar─âtat imagini din rezerva din Turcia, o rezerv─â luxoas─â, dotat─â! Nici prin cap nu-╚Ťi trecea c─â poate s─â se ├«nt├ómple o asemenea tragedie. De acolo ╚Öi hemoragia intern─â! Medicii rom├óni au intervenit s─â repareÔÇŁ, a mai declarat Rebeca Onoriu, pentru click.ro.

laurentiu reghecamp corina caciuc luca si asiana peng
Dorian Popa
FotoJet jpg
image png
David Popovici, EPA jpg
FotoJet (4) jpg
Bani - lei - plata rata - facturi FOTO Shutterstock
sotie cumpanasu jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Nicolae Dica, Sportpictures jpg
David Popovici, EPA jpg
Simona Halep, Getty jpg
David Popovici, EPA jpg
Alessia Raiciu 3 webp
Emil Sandoi si Daniel Pancu, selectionerii Romaniei de tineret jpg