Pilotul Daniel Onoriu, tot în comă indusă. Tratamentul nu funcționează

Ultima actualizare:

Pilotul de raliuri Daniel Onoriu, nepotul lui Gabi Luncă, se află în prezent în stare critică la spital, fiind în comă indusă, la secția Terapie Intensivă. Verișoara pilotului, care a dezvăluit care a fost și cauza tragediei, a spus și că tratamentul nu funcționează, iar toată familia bărbatului se roagă acum pentru un miracol.

Pilotul de raliuri Daniel Onoriu e tot în comă indusă, la spital Foto: Facebook
Pilotul de raliuri Daniel Onoriu e tot în comă indusă, la spital Foto: Facebook

Daniel Onoriu, în vârstă de 43 de ani, se află internat în spital, în comă indusă. Se pare că totul s-a întâmplat după o operaţie de micşorare a stomacului pe care acesta a avut-o în Turcia. Verișoara pilotului, Rebeca Onoriu, a explicat că ceva nu a mers bine în timpul operației, a fost atinsă o venă la pancreas, iar de atunci starea de sănătate a lui Daniel Onoriu se află pe muchie de cuțit.

Pilotul de raliuri Daniel Onoriu, în comă indusă la spital

De asemenea, verișoara pilotului a declarat că veștile pe care le-a primit recent din partea medicilor nu sunt deloc unele favorabile, iar familia lui se roagă acum pentru sănătatea lui Onoriu. Un tratament cu antibiotice începuse să dea rezultat, însă de pe o zi pe alta situația s-a schimbat, mai spune femeia.

Daniel este în continuare în stare critică, iar veştile pe care le-am primit astăzi nu sunt deloc îmbucurătoare.

Rugăciune multă (asta se poate face - n.r.), atât pot să spun. Ziua schimbă rezultatul: dacă ieri erau veştile pun pic mai îmbucurătoare, în sensul că organismul lui începuse să dea rezultat în urma antibioticelor administrate, astăzi leucocitele şi-au dublat numărul.

De când a fost operat în Turcia, s-a atins o venă la pancreas, venă care a sângerat, a ajuns în ţară şi după cinci zile a mers la spital, unde medicii de aici au intervenit peste operaţia celor din Turcia şi de atunci Daniel este internat la Terapie intensivă, în comă indusă", a spus Rebeca Onoriu, verişoara pilotului, la Antena 3.

Onoriu, victima unui malpraxis în Turcia?

Daniel Onoriu ar fi fost, după informațiile oferite de familia pilotului, victima unui malpraxis la clinica din Turcia unde s-a operat.

Se pare că kit-ul folosit în Turcia nu a fost unul de bună calitate, astfel încât o capsă s-a desprins. El mi-a arătat imagini din rezerva din Turcia, o rezervă luxoasă, dotată! Nici prin cap nu-ți trecea că poate să se întâmple o asemenea tragedie. De acolo și hemoragia internă! Medicii români au intervenit să repare”, a mai declarat Rebeca Onoriu, pentru click.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net