Popovici: „Putem profita de situaţia de la Oltchim”

„Acum, că au schimbat antrenorul, au stabilit probabil un alt plan de joc. Însă au destul de puţin timp la dispoziţie pentru a se adapta şi am putea profita de această situaţie", a declarat Popovici pentru publicaţia daneză JydskeVestkysten.

Jucătoarea din Muntenegru o susţine pe Anja Andersen, fostul tehnician al Oltchimului, alături de care a cucerit trei Ligi ale Campionilor, la gruparea daneză Slagelse. „Cred că Anja îşi începuse bine treaba la Oltchim. Spre deosebire de predecesorii săi, a acordat o mai mare atenţie jucătoarelor, în special celor cu probleme medicale. Apoi nu i-a fost frică să experimenteze. Am simţit aceste schimbări pe pielea noastră atunci când am pierdut în meciul cu Oltchim din prima etapă", a mai declarat Popovici.

A revenit Ana RadovicBuducnost beneficiază, începând cu meciul câştigat la Ljublijana cu Krim în etapa trecută, scor 40-36, şi de serviciile Anei Radovic, care a revenit după accidentarea suferită în chiar primul meci de la Campionatul European de anul trecut. Radovici a marcat trei goluri în meciul cu Krim.

„Va fi unul dintre cele mai grele meciuri din acest sezon. Vom fi sub presiune, pentru că vom juca acasă, iar Oltchim nu mai are altă şansă decât victoria. Îl au acum la conducere pe antrenorul care conduce şi naţionala României şi care cunoaşte echipa foarte bine. Este posibil care jocul lor de acum să nu semene deloc cu cel de la Vâlcea", a declarat Radovic pentru site-ul oficial al Ligii Campionilor.

De asemenea muntenegrencele vor putea conta şi pe specialista în apărare Gabriella Kindl, care a lipsit în meciul de la Vâlcea, câştigat de Oltchim cu 21-20.

2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Tora Vasilescu
image png
cub bianca dragusanu png
iulia albu
4 bianca brad png png
adelina pestritu si virgil steblea 003 jpeg
florin piersic actor roman jpg
Avion American Airlines FOTO Shutterstock
coronavirus in romania 13 ianuarie 2022 jpg
image
image
image
image
Simona Halep Sursă: Profimedia
FRF, Sportpictures jpg
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Simona Halep, EPA jpg
bancu meci bosnia si hertegovina jpg
Becali