Ramona Maier nu va face deplasarea cu Oltchim în Danemarca

Jucătorele convocate sunt următoarele: Valentina Ardean, Ionela Stanca, Iulia Puşcaşu, Valeria Beşe, Gabriella Szucs, Oana Manea, Cristina Neagu, Yeliz Ozel, Roxana Han, Paula Ungureanu, Talida Tolnai, Steluţa Luca, Patricia Vizitiu, Adriana Nechita.

Extrema Ramona Farcău are un chist în zona tendonului lui Ahile şi va suferi o intervenţie chirurgicală. "Din păcate, nu pot face deplasarea la Randers dar le voi ţine pumnii fetelor de la Râmnicu Vâlcea. Cel mai probabil eu mă voi opera, dar după meciurile din grupă. Meciul va fi dificil, aşa cum sunt toate întâlnirile cu formaţiile nordice. Nouă ne trebuie puncte şi este foarte important să debutăm cu dreptul în noua campanie europeană", a spus Farcău.

Nici Adina Meiroşu, revenită după ce a pirdut o sarcină, nu va face deplasarea în Danemarca, dar este sigură că handbalistele de la Oltchim îi vor face o mare bucurie: "Am emoţii mari pentru acest meci. Mă voi ruga pentru fete şi sunt sigură că vor câştiga. Este un meci foarte important. Nu ştiu de câte puncte avem nevoie pentru calificare, dar dacă le vom obţine pe toate atunci nu vom avea emoţii. Începutul este dificil, dar trebuie să debutăm cu dreptul. Nu are rost să stăm la mâna altor echipe. Ştim cum joacă Randers, asemănător la atitudine cu Viborg. Danezele se bucură la fiecare gol, aleargă mult, Randers are jucătoare bune".

Handbalistele de la Oltchim au susţinut, miercuri, ultimul antrenament la Sala Polivalentă Traian, după care au plecat la Bucureşti, acolo unde vor dormi în această noapte. Plecarea spre Randers, pe traseul Bucureşti - Budapesta - Copenhaga, este programată vineri dimineaţă, la ora 06.15. Elevele lui Peter Kovacs vor ajunge la Randers la ora 14.00 şi patru ore mai târziu au programat antrenamentul oficial în sala de joc.

Partida Randers - Oltchim Râmnicu Vâlcea, din prima etapă a grupelor Ligii Campionilor la handbal feminin, va avea loc sâmbătă, de la ora 15.30.

cub toma caragiu png
cub irina margareta nistor png
cub horoscop iertare png
Prințul Harry jpg
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cub andreea esca png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
image
image
image
image
image
image
Edjouma fcsb cfr cluj jpg
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg
Cupa Davis, Facebook jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
CR7 jpg