Rapid, învinsă de ultima clasată din Superliga României

Rapid a plecat învinsă de la Târgoviște, unde Chindia a învins cu 2-1, în al doilea meci al lui Toni Petrea pe banca tehnică, dar primul în Superliga României. Daniel Popa ('15) și Cristian Neguț ('56) au înscris pentru Chindia, iar Antonio Sefer ('59) pentru Rapid. Fiecare echipă a mai avut câte o reușită, anulată însă de VAR: Rapid a mai înscris prin Alexandru Albu ('19) , iar Chindia prin Andrei Șerban ('33), ambele semnalate ca ofsaid.  

image

Înfrângerea a fost primită cu greu de antrenorul Rapidului, Adrian Mutu: „Suntem supărați, bineînțeles. Am pierdut un meci într-o manieră care nu e OK, am intrat foarte relaxați pe teren și am avut lipsă de atitudine. Aș fi schimbat mai mulți (n.r. în prima repriză, Mutu i-a i i-a înlocuit pe Valentin Costache și Alexandru Ioniță, în locul lor intrând Jayson Papeau și Kevin Luckassen). Nu a fost ziua noastră, am încercat să creez un șoc pentru a putea reveni. Am greșit o repriză și a fost greu după aia, chiar dacă am dominat jocul”. 

Decizie suspectă la unul dintre golurile giuleștenilor

Unul dintre acționarii Rapidului, Victor Angelescu, a fost contrariat de anularea golului echipei sale. „Nu știu exact ce se întâmplă, dar văd că VAR-ul scoate mingea din poartă. Nu înțeleg de ce a fost anulat acest gol. Dar pe lânga asta, am făcut un meci foarte slab, nu cred că meritam mai mult. Echipa n-a jucat ceea ce trebuie și trebuie să ne uităm la noi în curte. Nu ne gândim să facem o plângere oficială, nu știu ce am putea rezolva. E o eroare foarte mare. E o problemă legată de VAR. Golul a fost validat, iar VAR-ul a scos mingea din poartă. Dacă nu era VAR, era 1-1 și era corect. Eu sunt pro VAR, cred că ajută, sunt mai puține erori. Este suspectă decizia, dar nu știu dacă e ceva intenționat. Nu pot să mă pronunț.

Am intrat deconcentrați în acest meci, s-a văzut clar, jucătorii n-au avut atitudinea potrivită. Ne-am crezut câștigători dinainte. Toată lumea a jucat slab în primele 20 de minute. E foarte important să ne revenim după acest meci și să câștigăm acasă”, a declarat acționarul la ProArena. 

În urma acestui rezultat, Rapid a trecut pe lângă șansa de a se menține la egalitate cu liderul clasamentului, Farul Constanța. Giuleștenii sunt pe locul secund, la trei puncte distanță de lider, cu opt victorii și patru înfrângeri, în vreme ce Chindia se află pe ultimul loc în clasament, cu doar șase puncte în 11 meciuri, după o partidă câștigată, șapte pierdute și trei egaluri.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net