Rareş Dumitrescu a revenit pe planşă după şase luni de pauză cu două titluri naţionale

Vicecampionul mondial l-a învins la individual pe colegul său de la echipa națională, Tiberiu Dolniceanu (CSM Iași), cu scorul de 15-13. Acesta din urmă nu s-a lăsat însă ușor, ținându-i piept vicecampionului mondial și demonstrând astfel că locul 7 de la Campionatele Europene de seniori Leipzig 2010 nu a fost întâmplător.

Surpriza la băieți, a fost Mihail Bela (CSA Steaua) care a reușit în sferturi să-l învingă pe campionul de anul trecut, Florin Zalomir (CS Dinamo) și să cucerească medalia de bronz. Celălalt loc 3 a fost ocupat de Ciprian Gălățanu de la CSM Iași.

Titlul pe echipe la sabie a fost decis la tușaveraj, în favoarea echipei CS Dinamo, formată din Rareș Dumitrescu, Florin Zalomir, Matyas Szabo şi Moșu Marius, care a trecut de rivala sa CSA Steaua, Cosmin Hancianu, Alexandru Siriteanu, Mihai Bela, Virgil Marcea şi Alin Badea. .

Locul trei este ocupat de echipa CSM Iași în componența Tiberiu Dolniceanu, Ciprian Gălățanu, Alin Lupeică și Dragoș Sîrbu.

Steaua a cucerit 17 medalii la Naţionalele de Scrimă

Scrimerii de la clubul Steaua Bucureşti au adunat nu mai puţin de 17 medalii la Finalele Campionatelor Naţionale de seniori desfăşurate la Predeal, în perioada 24 septembrie-02 octombrie.

Roş-albaştri au cucerit 5 medalii de aur, 3 de argint şi 9 de bronz.

Într-un clasament al medaliilor, locul doi a revenit celor la Dinamo (4 aur, 2 argint şi 1 de bronz), iar pe poziţia a treia s-a situat CS Satu Mare (2 medalii de aur).

Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
monica belluci si deva
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
Robert Moscalu jpeg
Tinere imbracate la moda - fashion - branduri de lux - haine FOTO Shutterstock
blake lively sarcina jpeg
jenna ortega (1) jpg
horoscop 18 noiembrie jpg
image
image
image
image
image
image
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg
Cupa Davis, Facebook jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
CR7 jpg
Simona Halep, Getty jpg