Reîntoarcerea prinţeselor

CLIIMA20120514 0109 1 jpeg
Sandra Izbaşa; Raluca Haidu; Larisa Iordache; Diana Bulimar si Cătălina Ponor

Fetele de aur ale gimnasticii româneşti au fost primite cu onoruri la revenirea de la Europene. Cătălina Ponor, Sandra Izbaşa, Larisa Iordache, Raluca Haidu şi Diana Bulimar au adus 6 medalii, dintre care 4 de aur. Click! vă prezintă câteva secrete ale fetelor care au cucerit câte două titluri.

Cătălina Ponor (aur la echipe şi la bârnă, argint la sol) a început gimnastica la vârsta de 4 ani, fiind dusă la sală de bunica ei. „Mereu arătam cu degetul spre sală când treceam pe acolo. Odată intrată, nu am mai vrut să plec", îşi aminteşte Ponor, triplă campioană olimpică la Atena, în 2004, care a revenit în gimnastică anul trecut, după o pauză de 4 ani!Larisa Iordache (aur la echipe şi sol, argint la bârnă) este mezina echipei noastre. Este considerată viitoarea mare vedetă a gimnasticii feminine mondiale, fiind una dintre puţinele gimnaste din lume capabile să evolueze la nivel înalt la toate cele 4 aparate.

Este îndrăgostită de povestea Cenuşăresei şi oriunde s-ar duce primul lucru pe care îl face este să-şi achiziţioneze cel puţin o insignă. Până acum adunat în jur de 90 de asemenea suveniruri.

Sandra Izbaşa (aur la echipe şi sărituri) este polisportiva lotului. În paralel cu gimnastica, pe care a început-o la 4 ani, a făcut şi handbal. Puţină lume ştie că în clasa a cincea şi a şasea Sandra a fost colega de bancă a tenismenei Irina Begu, una dintre cele mai valoroase jucătoare din lume.

Succesele de la CE au sensibilizat şi oamenii politici. Prim-ministrul Victor Ponta a decis să dubleze premiile cuvenite componentelor echipei noastre. Astfel, Ponor şi Iordache vor lua fiecare în jur de 16.000 de euro, Sandra Izbaşa circa 12.000, iar celelalte două componente ale echipei câte 6.000 de euro.

FotoJet jpg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
Alexandra Starr. SURSA FOTO: Instagram
Alec Baldwin are acum opt copii jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Phoebe Lee Matthew a fost mușcată de o „văduvă falsă” jpg
Mihailo Dianov avea o mână grav rănită atunci când a fost capturat jpg
1231 jpg
Protest împotriva mobilizării în Sankt Petersburg FOTO EPA-EFE
Ronaldo, cu nasul spart în partida Cehia - Portugalia FOTO EPA EFE
image
image
image
image
Simona Halep, Instagram jpg
Meci retragere Federer Foto EPA EFE
Un protestatar și-a incendiat brațul la Laver Cup FOTO EPA-EFE
tenis madrid epa efe h 55182184 jpeg
aeroclubul romaniei competitie acrobatie aeriana foto Facebook (5) jpg
Romania LetoniaU19, Sportpictures jpg