Rolul de vedetă o prinde pe Simona Halep

image
Simona Halep

Ajunsă în primele cinci jucătoare ale lumi, Simona Halep este nevoită acum să facă faţă numeroselor solicitări venite din afara terenului.

La finalul săptămânii trecute, organizatorii turneului de la Madrid i-au pus gând rău Simonei Halep (numărul 5 WTA şi cap de serie numărul 4). Mai întâi, tenismena noastră a fost invitata specială la tragerea la sorţi a tabloului de concurs, unul dintre momentele cu greutate din agenda oricărei competiţii.

Apoi, oficialii WTA au ales-o pe Halep să ţină tradiţionalul blog zilnic pe site-ul oficial, în care constănţeanca îşi expune în mod deschis gândurile în faţa fanilor din întreaga lume.

De asemenea, la iniţiativa unuia dintre sponsorii turneului, românca a participat duminică la o lecţie deschisă adresată tinerilor tenismeni spanioli, fiind însoţită la această acţiune de bulgarul Dimitrov.

Simona a efectuat tragerea la sorţi

image
Simona Halep a debutat cu dreptul la Madrid. Ieri, în primul tur, ea a învins-o cu 6-2, 6-0 pe nemţoaica Julia Goerges

Practic, în ceea ce priveşte acţiunile extra-sportive, Simona e marea vedetă de la Madrid, în ciuda faptului că în capitala Spaniei se află în aceste zile şi alte jucătoare importante din circuitul feminin.

Fire mai degrabă introvertită, Halep pare puţin deranjată de atenţia excesivă care i se oferă şi care riscă să-i afecteze concentrarea.

cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
andreea marin si cove jpg
maurice munteanu
Amal și George Clooney (8) jpg
david si victoria beckham
horoscop
valeria condrea
Ggantija Temple on Gozo jpg
Vladimir Putin, discurs în Piața Roșie din Moscova, 30 septembrie 2022 | Foto AFP
image
image
image
image
Ana Bogdan, EPA jpg
Razvan Burleanu, Sportpictures jpg
Sepsi jpg
rafael nadal si sotia sa
Andrei Burca, Sportpictures jpg
Neymar, EPA jpg