Sărbătoare cu ochii în lacrimi în familia Halep! Declarații emoționante de la tatăl tenismenei: «Ne luăm revanșa când vine acasă»

Ultima actualizare:

Simona Halep are mari emoții! Celebra tenismenă se pregătește să intre în turul secund la turneul WTA 1000 de la Miami care are loc între 22 martie - 3 aprilie. Departe de țară, dar cu gândul la tatăl și fratele său, care astăzi își serbează aniversările. Stere Halep a vorbit în exclusivitate pentru Click! 

Simona Halep și tatăl ei, Stere Halep
Simona Halep și tatăl ei, Stere Halep

Cu o mie de emoții în gând, la aproape 10.000 de kilometri distanță de casă! Simona Halep a ratat o sărbătoare importantă în sânul familiei, anul acesta. Ziua fratelui și ziua celui care i-a dat viață și a plâns la fiecare meci al ei.

Citește și: Imagini noi de la "nunta" Simonei Halep. Chef în curtea vilei, la piscină, două rochii elegante și o masă superb aranjată

„La mulți ani, Tati. Acest om cu o inimă care nu poate fi măsurată, cu un suflet sensibil și ambițios, cu o dorință ieșită din comun de a face bine,  azi împlinește frumoasa vârstă de 60 de ani. Un om care a făcut tot ce i-a stat în putere ca eu să îmi îndeplinesc visul. Un om care nu a cedat niciodată indiferent de cât de greu a fost. Un om puternic și minunat! Sunt un copil norocos că am așa tată!", a scris Simona, probabil printre lacrimi, aceste rânduri de aur, cu prețuire pentru părintele său. Cu lacrimi da, pentru că nu se află acasă, să îl îmbrățișeze și pe el, dar și pe fratele ei.

Stere Halep, în fomră: "Fac si sport si o să fac până la 90 de ani"

Stere Halep a împlinit 60 de ani, iar Nicolae, 36 de ani. L-am sunat și noi pe tata Halep să îi spunem "la mulți ani". „Mulțumesc frumos pentru urări. Cum petrecem? Stăm acasă, în familie, alături de cei dragi, cu nepoțica noastră. Ne simțim foarte bine, dar ne pare rău că Simo nu este prezentă, aici, cu noi. Dar o să repetăm această masă, pentru că trebuie să fim cu toții în jurul ei, ca de obicei", a declarat, în exclusivitate pentru Click!, Stere Halep. Întrebat cum se simte după ce a schimbat prefixul vârstei, dar și cum se întreține atât de sprinten, tatăl Simonei ne-a răspuns: 

„Mă simt foarte bine la vârsta aceasta. Fac si sport si o să fac până la 90 de ani. Îmi place să joc fotbal și joc tenis din când în când. Vreau să fiu un bunic tânăr!" ne-a spus Halep, care a devenit pentru prima dată tată la vârsta de 24 de ani. 

Citește și: EXCLUSIV Ce fericită e Simona Halep la plimbare, cu mama ei! Sportiva a afișat un accesoriu rar, de 2.500 de euro

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net