EXCLUSIV Ce fericită e Simona Halep la plimbare, cu mama ei! Sportiva a afișat un accesoriu rar, de 2.500 de euro

Ultima actualizare:

Simona Halep participă la turneul de la Indian Wells. Sportiva aflată pe locul 26 WTA și cap de serie numărul 24 va disputa un meci duminică noaptea, 14 martie,  împotriva jucătoarei americane Cori Gauff. Cu puțin timp înainte de a se pregăti pentru turneu, celebra sportivă a fost surprinsă în București la o sesiune de cumpărături alături de mama sa.

cub simona halep animat gif

Atunci când nu se află la diferite turnee sportive sau în sala de antrenament, Simona Halep dedică o bună parte din timp persoanelor importante din viața sa.

Soțul afacerist Toni Iuruc supraveghează îndeaproape modul în care evoluează lucrările pe șantierul din Primăverii, acolo unde cei doi își construiesc o casă de vis. Așadar, Simona are suficient timp pentru a se relaxa atunci când este în București, știind că sarcinile importante au fost lăsate în mâini sigure. 

Simona Halep a purtat geanta Chanel la o ținută sport. Fotografii: BLITZ
Simona Halep a purtat geanta Chanel la o ținută sport. Fotografii: BLITZ

Profitând de temperaturile primăvăratice, zilele trecute, Simona Halep și mama ei s-au plimbat și vizitat mai multe magazine din zona Băneasa a Capitalei. Sportiva și mama ei, Tania, au vorbit continuu și au zâmbit, semn că relația lor este una apropiată, iar sportiva se simte întotdeauna plină de energie pozitivă atunci când este înconjurată de familie. 

Pentru escapada în oraș, Simona Halep a purtat o ținută relaxată. Elementul care a atras atenția a fost geanta Channel, modelul produs în anul 2013, care costă nu mai puțin de 2.550 de euro, conform site-ului oficial al brandului. Simona a îmbrăcat o pereche de blugi, niște adidași albi, o cămasă galbenă cu model ecosez și o geacă Moncler în valoare de 159 de dolari, potrivit prețului afișat pe pagina firmei de îmbrăcăminte. 

Simona Halep are parte de tot sprijinul din partea părinților, care nu ratează nici măcar un singur meci al campioanei atunci când el este difuzat la televizor, dar și din partea celui cu care s-a căsătorit civil anul trecut, omul de afaceri Toni Iuruc.

Afaceristul este foarte implicat în viața de familie și, nu de puține ori, a fost surprins de fotoreporteri în timp ce se îndrepta spre șantierul din Primăverii. Atunci când nu supraveghează lucrările, Toni Iuruc face bucuros deplasări pentru a-și susține soția la turneele la care participă, iar prezența lui a fost remarcată la mai multe meciuri importante ale Simonei Halep.

Simona Halep, cadou de 400.000 de euro pentru tatăl ei

Eforturile pe care Simona Halep le-a depus pentru a ajunge pe locurile fruntașe ale clasamentului WTA nu au fost unele mici. Anii întregi petrecute în sala de antrenament și pe terenul de tenis au meritat, iar Simona Halep a ajuns să fie una dintre cele mai cunoscute și apreciate tenismene la nivel mondial. Rezultatele muncii sale se reflectă și în suma de banii pe care Simona a obținut-o în urma performanțelor sportive. 

Părinții au susținut-o necondiționat, iar Simona nu ține cont de aspectul financiar atunci când este în joc fericirea oamenilor apropiați. Sportiva i-a fpcut o surpriză incredibilă tatălui său și, în toamna anului trecut, i-a achiziționat o mașină de lux în valoare de 400.000 de euro! "Este foarte mândru de cadoul primit din partea Simonei. Adevărul e că mașina arată că o adevărată bijuterie pe patru roți", declara la vremea respectivă un apropiat al lui Stere Halep. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net