Simona Halep: ”O să vină și ziua când voi lua un antrenor”

Ultima actualizare:

Simona Halep a revenit în țară după dezastrul de la Doha, unde a fost eliminată în primul tur de Caroline Garcia.

Simona Halep. Foto: Getty Images
Simona Halep. Foto: Getty Images

Paradoxal, chiar dacă se vede de la distanță că nimic nu îi mai funcționează pe teren, constănțeanca spune că angajarea unui antrenor nu se numără printre prioritățile ei. ”Am jucat destul de slab, nu am simţit prea bine mingea pentru că a fost un vânt puternic, dar şi Caroline Garcia a fost foarte agresivă. Aşa s-a terminat. Aş fi fost mai supărată în urmă cu mai mulţi ani. O să joc turneele pe care le joc mereu, am clasament destul de OK încă. Nu am ce să-mi reproşez, sunt sănătoasă, asta contează. Tot timpul am spus că antrenorul e foarte important, dar acum nu am un plan, dar cu siguranţă o să apară un antrenor, pentru că e greu la acest nivel să fii singură. Nu trebuie să aşteptaţi, nu e un lucru vital. O să vină ziua în care îmi iau antrenor, vreau să-l aleg pe feeling. Darren are o jucătoare acum, nu se pune problema”, a declarat Simona Halep la revenirea de la Doha.

Pentru Halep urmează turneele de la Indian Wells și Miami

Simona Halep, locul 27 WTA, a fost învinsă, luni, în primul tur al Qatar Open, cu scorul de 6-4, 6-3, de jucătoarea franceză Caroline Garcia, locul 76 WTA, beneficiară a unui wild card. Halep s-a impus la Doha în 2014 şi 2019, la ultima ei prezenţă la Doha până anul acesta.

Pentru fostul lider WTA urmează participarea la turneele de la Indian Wels şi Miami, din luna martie. Dacă își va respecta planul inițial, ea va petrece până atunci o perioadă la Academia Mouratoglou, în Franța.

În ceea ce o privește pe învingătoarea Simonei din primul tur, Caroline Garcia, ocupanta locului 76 WTA, beneficiară a unui wild card, a fost învinsă, marţi, cu scorul de 6-2, 7-6 (3), de sportiva americană Cori Gauff, locul 23 WTA şi cap de serie numărul 14, în turul al doilea al Qatar Open. Gauff s-a impus după un meci care a durat o oră şi 32 de minute şi va evolua în optimi cu spaniola Paula Badosa, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 3.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net