Simona Halep, decizie în premieră. Unde și cu cine se va antrena din martie

Simona Halep a plecat ieri spre Doha, acolo unde va juca săptămâna viitoare. La plecarea din țară, a anunțat ce va face în privința antrenorului, ea fiind acum fără un tehnician.

Simona Halep vrea să încerce să câștige meciuri fără un antrenor (FOTO: EPA)
Simona Halep vrea să încerce să câștige meciuri fără un antrenor (FOTO: EPA)

Simona Halep a anunțat că după ce va termina și cu următorul turneu, cel de la Dubai, va merge în Franța, pentru a se pregăti la Academia Mouratoglou. ”Am simţit că următorul pas trebuie să-l fac spre internaţional şi m-am gândit la Academia Mouratoglou pentru că mulţi jucători de top sunt acolo şi am înţeles, nu am fost, că este o atmosferă foarte plăcută, aşa că am vrut să încerc. Am un sparring partner de la Academia Mouratoglou, o să vină cu mine la turneele acestea să ne cunoaştem şi după aceea o să văd ce am de făcut. Este o nouă experienţă, o nouă provocare şi un lucru pozitiv din punctul meu de vedere, chiar sunt entuziasmată, vom vedea ce o ieşi, nu am nicio presiune, din niciun punct de vedere, vreau să mă bucur de ceea ce fac acum şi de faptul că sunt sănătoasă şi fizic sunt foarte pregătită”, a declarat Simona Halep la plecarea din București.

A mai fost în această situație în urmă cu 8 ani

Românca a spus că nu se teme că rezultatele ei ar avea de suferit, pentru că a mai experimentat această situație în urmă cu câțiva ani și totul a fost bine. ”La sfârşit de an, în 2013, şi în 2014, la început, am fost în această situaţie şi a fost ok. Eu cred că am mai multă experienţă decât atunci şi o să-mi fie bine. Acum, vom vedea. Aşa am simţit eu să fac”, a mai spus ea.

cub camelia șucu (1) png
cub lia bugnar theo rose png
serial wednesday jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
cub ioana nastase png
cub Kirstie Alley
profimedia 0742415693 jpg
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
318310710 471139878468439 9093380521482870357 n (1) jpg
Portar Croatia, Getty jpg
CR7, Getty Images jpg
Istvan Kovacs, Getty Images jpg
Raheem Sterling, Getty jpg
andreea si sergiu hanca jpg