Unde va juca Simona Halep în continuare? Dubai și Doha, primele turnee

Viața de tenismen profesionist este frumoasă și pentru că o poți lua de la capăt după fiecare înfrângere. Simona Halep știe asta foarte bine, așa că deja are un program bine stabilit pentru acest an. Ea a anunțat la ce turnee va juca în continuare.

Simona Halep, la Australian Open (FOTO: EPA)
Simona Halep, la Australian Open (FOTO: EPA)

După ce a fost învinsă cu scorul de 6-4, 3-6, 6-4 de Alize Cornet în optimile de finală ale turneului de Grand Slam de la Melbourne, Simona Halep a fost invitată în studioul Eurosport. Nu a putut veni decât după câteva ore, deoarece se simțea rău, așa cum a și recunoscut în prima parte a intervenției sale televizate.

Apoi, a vorbit despre ce urmează pentru ea în circuit. Din fericire, se gândește deja la următoarele două turnee, cel de la Dubai (14-19 februarie) și de la Doha (20-26 februarie). Sunt două competiții dragi sufletului ei, pe care le-a și câștigat de-a lungul timpului.

”Încerc să mă recuperez după această perioadă lungă, de două luni, în care am dat zilnic ce am avut mai bun, și să revin sănătoasă la următorul turneu, gata să lupt din nou. Urmează 2-3 zile de pauză, sunt epuizată. Voi merge la Dubai și la Doha, sper să fac treabă și acolo”, a declarat Simona Halep la Eurosport.

Jucătoarea noastră este mulțumită de nivelul de joc pe care l-a avut în acest an și spune că nu o interesează că a căzut pe locul 23 în clasamentul mondial, cel mai slab din 2013 încoace, după eliminarea de la Australian Open. ”Nu prea mă gândesc la acest lucru, dacă vrei să faci treabă bună trebuie să bați pe oricine, în orice tur. Consider că am ajuns la un nivel destul de bun în 2-3 luni, sunt bucuroasă de ceea ce se întâmplă. Dacă dau tot ce am mai bun, sunt împăcată, termin ziua cu bine”, a spus ea.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net