Simona Halep, mari probleme de sănătate: ”Mi-a fost rău, am amețit”

Ultima actualizare:

Simona Halep a pierdut surprinzător în optimile de finală ale Australian Open, fiind eliminată de o jucătoare de pe locul 61 în clasamentul mondial, Alize Cornet. Numai că nu doar franțuzoaica i-a pus probleme româncei, ci și propria stare de sănătate.

Simona Halep arăta epuizată la finalul partidei cu Alize Cornet (FOTO: EPA)
Simona Halep arăta epuizată la finalul partidei cu Alize Cornet (FOTO: EPA)

La câteva ore după eliminarea din optimile Australian Open, scor 6-4, 3-6, 6-4 în fața lui Alize Cornet, Simona Halep a declarat pentru Eurosport: ”Am amețit, mi-a fost rău, m-a durut stomacul”. Practic, toate aceste stări au dus la o scădere a ritmului de joc al constănțencei. Ele au fost provocate de căldura mare care a fost la ora meciului la Melbourne. Se spune că erau 32 de grade Celsius, dar la nivelul terenului se simțeau în jur de 40.

”Îmi place să joc pe căldură, dar nu când e extremă. A fost foarte cald astăzi, m-a lovit căldura din primul set și nu m-am simțit bine. Am amețit la un moment dat, mi-a fost rău, mă dureau stomacul, ficatul, la un moment dat cam toate. Mă simt destul de împăcată că am lăsat pe teren tot ce am avut. A fost un meci bun contra unei adversare care joacă extraordinar, o luptătoare desăvârșită. Mereu am jucat câte 3 ore cu ea și știam dinaintea meciului că va fi foarte dificil. Tot respectul pentru ea, merita să câștige pentru că a fost mai puternică astăzi”, a mai spus Simona Halep la Eurosport.

De altfel, și adversara ei, Alize Cornet, a declarat, după partidă, că meciul s-a jucat în niște condiții groaznice din punctul de vedere al temperaturii: ”Cred că am încetat să mai gândesc după 30 de minute de joc. Creierul meu era deja supraîncărcat, vederea nu mai era clară şi tremuram. Dar cred că de cealaltă parte a terenului ea nu se simţea mult mai bine decât mine”, a spus franțuzoaica după meciul care a durat două ore și jumătate.

image
image
image
image
image
image
Halep jpg
Mikael Ymer, Getty jpg
Mirel Radoi, EPA jpg
Sepsi OSK Sfantu Ghoerghe, Sportpictures jpg
halep jpg
Diego Maradona, Getty Images jpg