Simona Halep rupe tăcerea despre antrenorii demiși. Cu cine va pleca la Doha și Dubai

Ultima actualizare:

Simona Halep a rupt în sfârșit tăcerea, după o perioadă în care scenariile despre noul său antrenor s-au profilat mai ceva ca într-un serial polițist. Dubla campioană de grand slam a recunoscut, pentru Treizecizero.ro, că i-a demis pe Andrian Marcu și Daniel Dobre și a spus că, deocamdată, nu caută să angajeze un nou antrenor.

halep simona epa efe h 57391218 jpg

Simona Halep este hotărâtă să încerce să-și gestioneze o perioadă singură antrenamentele și programul competițional, așa cum s-a întâmplat în 2013-2014. Jucătoarea de tenis susține, într-un interviu pentru Treizecizero.ro, că acum are de partea ei experiența și nenumăratele sfaturi pe care le-a primit de-a lungul timpului de la oamenii cu care a lucrat.

Dubla campioană de grand slam nu a vrut să detalieze contextul despărțirii de Adrian Marcu și Daniel Dobre, dar a insistat că nu a fost, în niciun caz, vorba despre o ceartă.

”Suntem și rămânem în continuare prieteni. Așa am simțit eu că e mai bine pentru mine. Ei știu de ce am decis așa și e suficient”, a spus Simona, precizând că niciuna dintre variantele de antrenor vehiculate în ultima vreme nu este adevărată.

„E o perioadă în care vreau să-mi iau responsabilitatea, să mă întăresc ca persoană și vreau și să experimentez. Să văd cât sunt capabilă să fac singură. Am multe sfaturi care mi-au rămas de la toți antrenorii cu care am lucrat, mai ales din cei șase ani cu Darren. Am multe idei și parcă acum vin toate, mai ales când ești relaxat și nu simți presiunea echipei”, a adăugat Simona, pentru sursa citată.

Sportiva se va duce, așadar, fără antrenor la turneele de la Doha și Dubai. Simona va fi, totuși, însoțită de un sparring partner (partener de antrenament), de la Academia de tenis Mouratoglou.

Sâmbătă, Simona a postat pe Instagram un video de la o sesiune de antrenament în care a fost urmărită de Horia Tecău, proaspăt retras din activitatea competițională.

Simona Halep și-a concediat antrenorii după Australian Open

Simona Halep a renunțat la antrenorii Adrian Marcu și Daniel Dobre dupp turneele din Australia. Sportiva a câștigat turneul Melbourne Summer Set şi a fost eliminată în optimile de finală ale Australian Open de franţuzoaica Alize Cornet.

Antrenorul Adrian Marcu, 59 de ani, cu care a mai lucrat în 2013, a intrat în echipa Simonei în septembrie, după despărţirea de tehnicianul australian Darren Cahill. Cu Dobre, Halep a lucrat şi în perioada în care era antrenată de Cahill. De altfel, Daniel Dobre a fost antrenorul cu care Simona a cucerit titlul de la Wimbledon, în 2019.

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net