Scene ireale în tenis: și-a ieșit din minți și a rupt scaunul arbitrului cu racheta

Un jucător de tenis a avut o ieșire nervoasă care i-a adus sancțiuni, în cadrul unui turneu din Franța. Pe numele său Mikael Ymer (53 ATP), suedezul a fost descalificat, miercuri, din turneul ATP de la Lyon, dotat cu premii totale de 562.815 euro.

Mikael Ymer a fost descalificat dintr-un turneu francez (FOTO: Getty Images)
Mikael Ymer a fost descalificat dintr-un turneu francez (FOTO: Getty Images)

Sportivul a avut un comportament intolerabil, lovind în repetate rânduri scaunul arbitrului cu racheta, într-un acces de furie, după o discuţie despre urma lăsată de o minge pe zgură.
Totul s-a petrecut în timpul meciului cu francezul Arthur Fils (112 ATP), din cadrul optimilor de finală ale turneului. Atunci, scandinavul în vârstă de 24 de ani s-a certat cu arbitrul de scaun, în legătură cu o minge returnată şi i-a arătat acestuia o urmă pe zgură. Arbitrul a afirmat că a văzut cum mingea a sărit de pe linie, dar Mikael Ymer a fost furios pe motiv că oficialul nu a coborât din scaun pentru a arunca o privire mai atentă la urmă. „De ce nu verifici urma? Îmi spui că nici măcar nu cobori să verifici urma?”, a răbufnit jucătorul, continuând „Nu am mai întâlnit un arbitru, care spune «Nu cobor ca să verific urma». Nu s-a mai întâmplat aşa ceva”.

Comportamentul i-a adus descalificarea din competiție

Deși părea că reușise să se recalibreze și să redevină civilizat, după ce a continuat să joace, Mikael Ymer și-a ieșit iar din fire, când adversarul său a reușit un break, după care şi-a pierdut din nou controlul şi a izbit cu racheta scaunul arbitrului, rupând-o şi aruncând mânerul în teren. Pe fundal sonor de huiduieli din partea publicului, arbitrul a discutat cu un oficial al turneului, care l-a informat pe Mikael Ymer că a fost descalificat. Fără alternative, suedezul a acceptat decizia şi l-a felicitat pe adversarul său, care îl va înfrunta în sferturile de finală pe principalul favorit, canadianul Felix Auger-Aliassime (10 ATP).

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net