Simona Halep a aflat data procesului de dopaj. Tatăl tenismenei a dat toate detaliile

Suspendată provizoriu pentru dopaj încă din 7 octombrie 2022, Simona Halep este foarte aproape de a face primul pas pentru reabilitare. Prima înfățișare în proces este foarte aproape.

Simona Halep (FOTO: EPA)
Simona Halep (FOTO: EPA)

Prezent la meciul dintre FCSB și Farul Constanța, de pe „Arena Națională”, scor 2-1, tatăl Simonei Halep, Stere Halep, a dat detalii despre cazul care va fi judecat de o organizație independentă, Sports Resolutions. „E bine. Încă nu știm nimic. Cum așteptați dumneavoastră, așa așteptăm și noi. Nu știm ce se întâmplă. Termenul a fost stabilit inițial pe 28, dar din câte am înțeles a fost amânat pentru 30. Suntem bine. Când suntem curați, mergem până-n pânzele albe”, a declarat tatăl fostului lider mondial WTA ziariștilor, la ieșirea de pe stadion, conform gsp.ro.

Ultima partidă a Simonei Halep a fost disputată în finalul lunii august, atunci când a pierdut în primul tur la US Open. Tot atunci, ea a fost testată antidoping într-o procedură de rutină în circuit, numai că, spre stupoarea tuturor, a picat testul. La 7 octombrie 2022 a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului, în organismul ei găsindu-se substanța interzisă numită roxadustat. De atunci, a tot strâns probe în apărarea ei, pentru că suspendarea, dacă va fi găsită vinovată, este de trei ani. Este adevărat, din pedeapsă se scade perioada de suspendare provizorie care e luată în considerare de la momentul testului, iar constănțeanca stă pe bară din acest motiv de 9 luni deja. Practic, dacă va primi o suspendare mai mică de un an și jumătate, ea va putea reveni în ianuarie în circuit.

Simona Halep a petrecut Paștele cu familia fratelui său

Până atunci, Simona își vede în continuare de viață. Rămasă din nou singură după divorțul din luna septembrie, ea se distrează foarte bine alături de prieteni sau rude. De altfel, de Paște a petrecut alături de familia fratelui său, Nicolae, acolo unde cei doi copii ai cuplului sunt răsfățați în fiecare minut de tenismena noastră, care îi iubește ca pe ochii din cap.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistemul antiaerian rus S-300 FOTO Rush Hour Daily
image
image
image
image
image
image
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
FCSB Rapid (Sportpictures) jpg
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net