Simona Halep, sabotată? „Este ciudat ce se întâmplă, i s-au refuzat probele”

Ultima actualizare:

Acuzele de dopaj nu îi dau pace deloc Simonei Halep, care din toamna trecută n-a mai jucat niciun meci oficial de tenis. Mai mult, jucătoare de 31 de ani pare că e lipsită de perspectivă în acest caz, dat fiind faptul că procesul său, în urma acuzațiilor de dopaj, e tărăgănat.

Simona Halep „cade” în clasamentul WTA, în prezent fiind pe locul 25 (FOTO: Getty Images)
Simona Halep „cade” în clasamentul WTA, în prezent fiind pe locul 25 (FOTO: Getty Images)

Suspendată, deocamdată provizoriu, de către Agenția Internațională de Integritate a Tenisului, după ce a fost depistată cu o Roxadustat la US Open-ul din 2020, Simona Halep așteaptă să-i fie dată ocazia de a se apăra și a-și susține nevinovăția, însă singurele vești sunt amânările pe bandă rulantă din partea celor cu putere de decizie. 
Mai mult decât atât, unul dintre oamenii care a lucrat cu Simona Halep, între 2009 și 2013, Firicel Tomai, a oferit detalii despre cazul fostei lidere din tenisul mondial feminin, spunând că i-au fost refuzate unele probe. „Simona se luptă cu două amânări, procesul trebuia să aibă loc de două ori până acum, dar a fost amânat din diverse motive. Au fost trimise eșantioane fizice, medicamentele sau bidonul, și din câte știu au fost refuzate, s-a cerut o expertiză la laborator. Este ciudat că se fac aceste amânări, este în detrimentul Simonei. Dar ea are vârsta și calitățile necesare încât să mai poată juca tenis, trei-patru ani”, a declarat acesta pentru DigiSport. 
Deocamdată, fără meci jucat, de mai bine de jumătate de an, din finalul lunii august 2022, Simona Halep „cade” constant în clasamentul WTA, deocamdată fiind pe locul 25 în ierarhia mondială a tenisului feminin. Din momentul izbucnirii scandalului de dopaj, Simona Halep a avut o abordare discretă: cu excepția unui singur mesaj public, în care a declarat că așteaptă să-și dovedească nevinovăția, de atunci nu s-a mai pronunțat deloc pe subiect, în ciuda numeroaselor speculații și amânări din partea celor care îi judecă situația. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net