VIDEO A urlat de durere pe terenul de tenis. „Nu am mai simțit în viața mea așa o durere”

Ultima actualizare:

Jucătoarea de tenis Bianca Andreescu s-a accidentat în timpul partidei cu Ekaterina Alexandrova, iar durerea a fost atât de mare încât nu și-a putut stăpâni hohotele de plâns și urletele.

image

Jucătoarea canadiancă s-a accidentat la glezna stângă în timpul partidei cu Ekaterina Alexandrova (28 de ani). Bianca Andreescu a simțit o durere atât de intensă încât a urlat și a plâns în hohote, iar spectatorii au trăit intens momentele de suferință ale sportivei.

Bianca Andreescu a fost imediat examinată pe teren și s-a decis că aceasta nu mai poate continua partida din cauza accidentării și a durerii acute.

„Nu am simțit o astfel de durere în viața mea!”

Vizibil marcată de teribila accidentare, Bianca nu s-a mai putut abține, iar pe transmisie s-a auzit în timp ce le spunea medicilor „Nu am simțit o astfel de durere în viața mea!”.

Ea a fost scosă de pe terenul de tenis într-un scaun cu rotile, în aplauzele spactatorilor.

„Îmi pare foarte rău pentru ce s-a întâmplat. Să o văd pe teren cu dureri atât de mari, a fost dureros. Nu poţi să ajuţi, doar stai şi priveşti, este îngrozitor. Sper să îşi revină rapid şi îi urez recuperare uşoară", a spus Ekaterina Alexandrova, potrivit sport.ro

Bianca Andreescu s-a accidentat în setul doi, la scorul de 2-0 pentru Ekaterina Alexandrova, şi a fost scoasă de pe teren în scaun cu rotile. Rusoaica câştigase primul set, scor 7-6 (0), iar meciul a fost întrerupt timp de o oră din cauza ploii, la scorul de 3-2.

Fost număr 4 WTA, Bianca Andreescu are un titlu de Grand Slam în palmares, cucerit la US Open, în 2019, după o finală câștigată în defavoarea Serenei Williams.

3 trofee și-a adjudecat Bianca Andreescu în cariera sa de jucătoare profesionistă de tenis: un Grand Slam și două competiții de calibru WTA 1000, la Toronto și Indian Wells.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net