Noi informații în scandalul de dopaj în care este implicată Simona Halep. Ce se întâmplă cu activitatea tenismenei

Continuă veștile proaste pentru Simona Halep! După ce a fost exclusă din competiții importante, datorită testului anti-doping căzut la US Open, românca a primit încă o lovitură, vizat fiind unul dintre turneele ei favorite! Halep nu va putea participa în sezonul de zgură.

Halep a câștigat de două ori turneul de la Madrid. / foto: Facebook
Halep a câștigat de două ori turneul de la Madrid. / foto: Facebook

Tenisul merge înainte, însă problemele Simonei Halep o țin pe campioana româncă departe de sportul ei favorit. După ce a căzut un test anti-doping la US Open, inclusiv spre surprinderea ei, care menține cu tărie că este nevinovată, tenismena a mai primit o veste proastă, iar spre dezamăgire acesteia, implică și unul dintre turneele ei favorite. Din păcate, atât pentru campioană, cât și pentru tenis în general, aceasta rămâne suspendată, neputând să participe în turneele din sezonul de zgură.

Simona Halep, datorită absenței forțate de pe teren, a căzut în clasamentul WTA, ajungând tocmai pe locul 26. Iar lupta pentru a reveni în top 10 și poate chiar, de ce nu, înapoi pe locul 1 mondial, trebuie să mai aștepte, jucătoarei nefiindu-i permis să participe la turneele de la Madrid și Stuttgart, conform informațiilor oferite de cancan.ro.

Halep a câștigat de două ori Open-ul de la Madrid

Cele două turnee sunt printre cele mai importante din cadrul sezonului de zgură, iar Simona Halep are doar amintiri frumoase de la Open-ul de la Madrid, pe care l-a câștigat de două ori. Ridicând trofeul de campioană doi ani la rând, în 2016 și 2017, românca nu va putea să se întoarcă pe teren la un turneu atât de drag ei, datorită suspendării.  

Pe lângă turneele de la Madrid și Stuttgart, sezonul de zgură mai include și pe cel de la Roma, precum și unul dintre cele mai prestigioase competiții din tenis, Roland Garros, pe care Halep l-a și câștigat în anul 2018. Dintre suprafețele pe care se joacă, românca s-a simțit întotdeauna cel mai bine pe zgură, iar absența de la acest sezon cu siguranță va fi o lovitură pentru ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net