Simona Halep a avut ghinion la Madrid. Cu cine va juca

Ultima actualizare:

Simona Halep și-a aflat prima adversară din ”Era” Mouratoglou: chinezoaica Shuai Zhang. Constănțeanca a fost prezentă la tragerea la sorți a meciurilor de la Madrid, turneu pe care l-a câștigat de două ori până acum.

image

Conform tragerii la sorți, Simona Halep, care a picat pe locul 21 în clasamentul WTA, va juca în primul tur contra chinezoaicei Shuai Zhang, ocupanta locului 40 în lume. Cele două au mai jucat de patru ori până acum – ultima dată în sferturile de finală la Wimbledon – scorul general al meciurilor fiind de 2-2. Interesant este că aceasta va fi prima lor confruntare pe zgură.

Dacă va trece de asiatică, Halep va juca în turul secund contra învingătoarei meciului dintre numărul 2 mondial, spaniola Paula Badosa și rusoaica Veronika Kudermetova. Indiferent de numele adversarei, Halep va porni cu șansa a doua în această confruntare, chiar dacă acum toate reflectoarele presei sunt pe ea, grație colaborării cu antrenorul francez Patrick Mouratoglou.

Cei doi lucrează împreună de aproximativ trei săptămâni, răstimp în care au pus la punct detaliile debutului în sezonul de zgură, care pentru Halep va fi foarte scurt, cuprinzând doar turneele de la Madrid, Roma și Roland Garros.

Sorana Cîrstea are ca adversară o jucătoare din Spania

Pe tabloul principal se află și Sorana Cîrstea. Aceasta ocupă locul 27 în lume și va juca în primul tur contra spaniolei Nuria Parrizas Diaz, o jucătoare situată pe locul 52 mondial, dar care evoluează foarte bine pe zgură. Dacă va trece de iberică, Sorana va juca împotriva letonei Jelena Ostapenko, ocupanta locului 12 mondial, sau contra unei jucătoare venite din calificări.

Singura româncă din calificări, Irina Begu, a ajuns în turul secund, după ce a trecut cu scorul de 6-2, 6-4 de Ekaterine Gordodze, din Georgia, după o oră şi 31 de minute. Pentru un loc pe tabloul principal, Begu se va lupta cu Kamila Rahimova (locul 96 WTA), care a învins-o pe poloneza Magdalena Frech, scor 6-1, 6-4.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net