Patrick Mouratoglou, despre Halep: ”Este inteligentă și sensibilă”

Patrick Mouratoglou a explicat, după ce a anunţat începutul colaborării cu Simona Halep, de ce a acceptat să lucreze cu românca. Antrenorul francez spune că a fost impresionat de faptul că fostul lider mondial WTA i-a arătat că este dispusă să muncească mult.

image
Patrick Mouratoglou (FOTO: EPA)

Ea a fost numărul 1, a câştigat două Grand Slam-uri. Nu există niciun motiv să nu mai reuşească asta din nou. Este o campioană. În plus, simt că are o marjă mare de posibilitate de progres în multe privinţe şi încă este foarte <<înfometată>>. Cred că aceasta este o bază fantastică pentru a construi ceva şi cu obiectivul de avea rezultate cel puţin la fel de bune ca înainte. Nu cred că ar trebui să stabilim limite. Am analizat multe lucruri, de la felul în care concurează până la forma în care este, de la joc la antrenamente. Sunt multe lucruri pe care simt că le putem face mai bine. Şi ea este setată psihic total pe acest lucru. Am stabilit foarte rapid o conexiune, aş spune că în primele două ore în care am discutat. Uneori simţi imediat conexiunea. Uneori durează mult. În cazul Simonei, a fost instantanee. După cum am spus, este foarte inteligentă şi foarte sensibilă şi a fost deschisă cu mine. Mi-a făcut munca uşoară fiind deschisă şi dându-mi sentimentul că este dispusă să muncească şi dedicată total colaborării noastre”, a declarat Patrick Mouratoglou pentru tennismajors.com.

Cel mai bine cotat antrenor din circuitul feminin, care în ultimii 10 ani a pregătit-o pe Serena Williams, a anunţat, joi, că va colabora cu Simona Halep.

simona halep patrick mouratoglou jpg
Simona Halep se află la Academia lui Patrick Mouratoglou (FOTO: Twitter/ Patrick Mouratoglou)

Formarea echipei Halep - Mouratoglou a fost anunțată joi

Anunțul a fost făcut pe rețelele sociale mai întâi de jucătoarea noastră. Aceasta a postat o fotografie alături de Mouratoglou, cu mesajul: „Sunt entuziasmată de un nou capitol. Hai să ne punem pe treabă”. După care, a venit un mesaj lămuritor de la antrenor.

Acesta a scris pe Twitter: „Începând de astazi, încep un nou capitol în cariera mea de antrenor: sunt de acum antrenor full-time al Simonei Halep. În ultimele opt luni am realizat cât de mult mi-a lipsit să antrenez. E pasiunea vieții mele și încă simt că am multe de oferit. Simona a venit la Acedemia Mouratoglou înainte de Indian Wells pentru a se pregăti.

Am urmărit câteva din sesiunile ei de pregătire, am urmărit-o cum s-a pregătit. La sfârșitul săptămânii, ea m-a întrebat dacă o pot antrena. Am tot respectul pentru ea, dar nu se punea problema la momentul respectiv. Câteva săptămâni mai târziu, am avut o conversație cu Serena și ușa s-a deschis pentru mine, cel puțin pe termen scurt, să lucrez cu altcineva. Vă voi ține la curent cu ceea ce urmează”, a scris tehnicianul, spre marea bucurie a fanilor Simonei. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cristian arsinel png
cub arsinel fii png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
batrana talharita Vaslui FOTO Vremea Noua jpg
avion american F-16 foto us air force
image
image
image
image
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Istvan Kovacs, EPA jpg
FC Hermannstadt   Sepsi OSK, Sportpictures jpg
CS Mioven FCU Craiova 1948, Sportpictures jpg
Poză mare CFR Petrolul, Sportpictures jpg
Rica Raducanu, Facebook jpg