Simona Halep revine în forță! Colaborează cu antrenorul Serenei Williams

Ultima actualizare:

Simona Halep pregătește o revenire în forță, după retragerea de la Miami Open din cauza unor probleme medicale. Marea tenismenă a României a anunțat colaborarea cu antrenorul de talie mondială Patrick Mouratoglou, cel care o pregătește de ani de zile pe Serena Williams!

Simona Halep revine în forță! A apelat la antrenorul Serenei Williams
Simona Halep revine în forță! A apelat la antrenorul Serenei Williams

Simona Halep, în vârstă de 30 de ani, 20 WTA, a dat o mare veste, sportiva se va antrena de acum încolo cu marele antrenor Patrick Mouratoglou, care lucrează de ani de zile cu marea rivală a Simonei, Serena Williams. 

Citește și Vești rele: Simona Halep s-a retras de la Miami, Charleston și Fed Cup!

În septembrie 2021, Simona Halep a luat o decizie care a surprins pe toată lumea, a ales să încheie colaborarea cu antrenorul Darren Cahill.  După Australia Open 2022, Simona Halep a renunțat și la echipa de tehnicieni Daniel Dobre și Adrian Marcu, iar la acest moment tenismena l-a luat ca antrenor pe Patrick Mouratoglou, 51 de ani. 

Patrick Mouratgolu este unul dintre cei mai apreciați antrenori de tenis aflați în activitate și și-a înființat propria sa Academie de tenis în 1996, în Franța, cu sediul la Paris, apoi Nisa.

Mouratoglou a antrenat mari tenismeni de-a lungul carierei sale cum ar fi Grigor Dimitrov, Anastasia Pavlyuchenkova sau Yanina Wickmayer. În 2012 Mouratoglou a început să lucreze exclusiv cu Serena Williams, însă cum jucătoarea americană nu a mai activat în ultima vreme, Mouratoglou a început  colaborarea cu Simona Halep. Cel mai probabil, turneul de la Madrid ce se va desfășura între 25 aprilie și 4 mai, va fi primul în care Simona va participa sub îndrumarea lui Mouratoglou. 

Simona Halep s-a accidentat la începutul lui martie

Simona Halep s-a accidentat în timpul turneului de la Indian Wells, chiar în timpul unui meci. Tenismena a fost nevoită să ceară time-out medical, însă a continuat să joace până la sfârșitul partidei. 

Citește și Simona Halep va debuta joi seară la Miami. De la ce oră e meciul cu Daria Saville

În ciuda accidentării, Halep a făcut un joc bun de 4-2 la setul secund, însă apoi a pierdut patru game-uri la rând și a fost eliminată.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net