Simona Halep va debuta joi seară la Miami. De la ce oră e meciul cu Daria Saville

Ultima actualizare:

Pentru Simona Halep, turneul de la Miami, la care va debuta joi seară, în turul secund, contra australiencei Daria Saville, ocupanta locului 249 WTA, este unul care o poate readuce în Top 10 mondial, sau măcar în apropierea acestuia. Meciul cu Saville e programat în jurul orei 23.00, ora României.

Simona Halep în acțiune (FOTO: Guliver/ Gettyimages)
Simona Halep în acțiune (FOTO: Guliver/ Gettyimages)

Aflată în formă bună - la Indian Wells a fost eliminată săptămâna trecută în semifinale -, românca poate spera să se numere printre protagoniste și la Miami. Iar un rezultat bun la turneul american la care e calificată direct în turul secund ar însemna și un salt important în ierarhia mondială. Acum ea e pe locul 19, dar, de exemplu, o victorie la Miami Open ar propulsa-o direct pe poziția a noua! Prima adversară este una ”de antrenament”, Daria Saville neputând să-i pună probleme în mod normal. Singura emoție pe care Simona o poate avea este legată de accidentarea suferită la coapsa piciorului stâng. Ea s-a antrenat cu bandaj la picior și la Miami, dar spune că nu e nimic grav: ”Protejez un pic, am niște dureri, dar nu este o accidentare gravă. Am făcut o ecografie care mi-a arătat că nu este ceva grav, dar se poate agrava cu jocul. Însă o să am grijă cât pot de mult”, a declarat Simona pentru Digi Sport.

Simona Halep - Daria Saville se va juca la ora 23.00

Halep va evolua cu Daria Saville, 28 de ani, fostă Gavrilova înainte de căsătorie şi fostă numărul 20 mondial, în prezent pe locul 249 mondial, pe terenul 7, în jurul orei 23.00. Partida va fi în direct la Digi Sport. Meciul dintre Halep şi Saville este al patrulea de pe acest teren, după două meciuri de simplu masculin şi unul de simplu feminin.

Halep şi Saville s-au mai întâlnit de patru ori în circuit, iar românca a câştigat de trei ori. Ultimele meciuri au avut loc în 2016, când Halep a câştigat, scor 6-1, 6-2, în optimi la Cincinnati, şi 6-2, 6-3, în turul al doilea al Rogers Cup, iar australianca s-a impus la Roma, tot în manşa a doua, scor 6-3, 4-6, 6-3. În 2015, la Indian Wells, în turul I, Halep a obţinut victoria cu scorul de 2-6, 6-1, 6-2.

Tot în programul zilei de 24 martie figurează și Irina Begu. Aceasta va juca împotriva principalei favorite, belarusa Arina Sabalenka. Partida va avea loc în noaptea de joi spre vineri, de la ora 3.00, ora României, au anunţat organizatorii.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net