Simona Halep, în sferturi la Dubai: ”A început să-mi placă mai mult tenisul”

Simona Halep a ajuns în sferturile turneului de la Dubai, după o victorie lejeră obținută în fața Gabrielei Ruse. Următoarea ei adversară va fi tunisianca Ons Jabeur, ocupanta locului 10 mondial.

Simona Halep (FOTO: EPA)
Simona Halep (FOTO: EPA)

Simona Halep e o adevărată spaimă pentru jucătoarele din România, pe care le învinge de câte ori le întâlnește. De data aceasta sorții i-au scos-o în față, pentru a doua oară în acest an, pe Gabriela Ruse, pe care a învins-o în optimi cu 6-3, 6-2, după 68 de minute. În sferturi, Halep va juca împotriva ocupantei locului 10 WTA, tunisianca Ons Jabeur. Aceasta a dispus cu 6-3, 6-1 de americanca Jessica Pegula. Meciul dintre cele două va avea loc azi, după ora 17.00. Halep și Jabeur s-au mai întâlnit de două ori. Prima dată, în 2018, la Beijing, atunci când Halep a abandonat în turul I, după primul set. A doua oară ele au fost adversare în 2020, la Dubai, în turul secund al unui turneu pe care l-a câștigat românca.

Simona Halep nu se uita la meciuri de tenis până acum

La finalul partidei cu Ruse, Halep a recunoscut un lucru surprinzător: abia acum, la 31 de ani, a început să îi placă să se uite la tenis. Ea a recunoscut acest lucru atunci când a fost întrebată cum și-a petrecut timpul în așteptarea meciului cu Ruse: ”M-am uitat la câteva partide, pentru că a început să-mi placă mai mult tenisul şi mă simt bine privindu-l, m-am răcorit în cameră, am ieşit un pic pe afară, să iau aer curat, şi să mă concentrez asupra mea. Nimic special, e destul de plictisitor să aştept 5-6 ore înainte de meci”, a spus Halep, la interviul de pe teren.

În ceea ce privește meciul cu Ruse, Halep a recunoscut că a fost unul foarte dificil. ”A fost un meci greu. Şi din punct de vedere psihic, pentru că este foarte târziu, a trebuit să aşteptăm toată ziua să jucăm. Ea este o luptătoarea foarte bună, loveşte foarte tare mingea, aşa că nu e uşor să joci împotriva ei. Dar am mai jucat cu ea de câteva ori şi ştiu ce trebuie să fac. Sunt foarte mulţumită de victorie şi sper ca data viitoare să joc mai bine”, a spus Halep după partidă.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net