Soarta Simonei Halep, pe muchie de cuțit! Tenismena ia în calcul să se retragă: „Va fi finalul carierei mele”

Simona Halep, cea mai bine cotată jucătoare de tenis din istoria României, ia în calcul să se retragă. La 32 de ani, împliniți la finele lunii septembrie, ea se află sub efectele unei decizii de suspendare din activitatea profesională, în urma unor acuze de dopaj apărute în toamna anului trecut.

Simona Halep (Getty Images) jpg

Simona Halep a recunoscut pentru prima dată, în mod public, că dacă nu va reuși scăderea perioadei de suspendare, care se ridică la patru ani în prezent, atunci ia în calcul să se retragă din acest activitate.

„Patru ani înseamnă mult la vârsta mea. Dacă vor fi patru ani, nu știu cum mă voi descurca. Probabil va fi finalul carierei mele”, a spus Simona Halep, potrivit postului de televiziune Euronews. 

Ea nu a mai intrat în nicio competiție din luna septembrie 2022, ultimul meci oficial disputat fiind cel din primul tur la US Open, de anul trecut. La 29 august 2022, Simona Halep a fost învinsă, în mod surprinzător, de către jucătoarea ucraineană Daria Snigur cu 6-2, 0-6, 6-4.

În luna octombrie 2022 s-a făcut oficial anunțul suspendării ei pentru dopaj, iar în septembrie 2023, decizia Agenției Internaționale pentru Integritatea Tenisului a fost aceea de a o suspenda patru ani din circuit.

Ea a făcut ulterior apel la Tribunalul Sportiv Internațional, audierea fiind programată pentru perioada 7-9 februarie 2024. Dacă nu va reuși să schimbe în mod semnificativ prima decizie, atunci finalul va fi cel anunțat deja, inclusiv și de către jucătoare.

Citește continuarea pe canal33.ro. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net