Sorana Cîrstea e campioană la Istanbul!

Ultima actualizare:

    Sorana Cîrstea e campioană la IstanbulFOTO: EPA
Sorana Cîrstea e campioană la IstanbulFOTO: EPA

Victorie mare pentru Sorana Cîrstea! Jucătoarea noastră a reușit să cucerească primul titlu WTA după o pauză de 13 ani, care a părut o eternitate. Performanța a fost înregistrată la turneul de la Istanbul.

În finala disputată ieri la Istanbul, Sorana Cîrstea a învins-o cu scorul de 6-1, 7-6, pe principala favorită a turneului, belgianca Elise Mertens. O victorie superbă, obținută la capătul unui meci de peste o oră și 40 de minute, în care jucătoarea noastră a revenit de la 1-4 și 2-5 în setul secund și în care Sorana a jucat ca în vremurile în care toată lumea paria că va ajunge cel puțin în Top 10 mondial. Așa, ea nu va reveni decât între primele 60 de jucătoare ale lumii, mai precis va ocupa, de azi, locul 58 în clasamentul WTA și va fi a doua româncă din ierarhia supremă.

Pentru Sorana, acesta este cel de-al doilea trofeu WTA al carierei, după cel câștigat în 2018, la Tashkent. Luni, Sorana va pleca spre Madrid, acolo unde va participa pe tabloul principal al turneului organizat de Ion Țiriac și la care a avut mereu rezultate bune.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net