Stanca, acuzată de trădarea Oltchimului!

Ultima actualizare:

Preşedintele CS Oltchim, Petre Berbecaru a acuzat-o pe sportivă de trădare, fiind foarte dezamăgit că fosta componentă a naţionalei României nu a acceptat să renunţe la pretenţiile salariale. „Am încheiat discuţiile telefonice cu jucătoarea, dar şi cu avocata ei şi pot anunţa că a avut loc rezilierea contractului. Stanca nu va face nici deplasarea de la Budapesta, pentru meciul cu Ferencvaros", a declarat Berbecaru pentru Mediafax.

El a devenit apoi virulent, „scoţându-i ochii" jucătoarei că nu a ajutat clubul la greu: „Îmi asum toate declaraţiile şi spun în felul următor în ceea ce o priveşte: toate acestea se întâmplă în condiţiile în care clubul a făcut pentru ea mai mult decât pentru orice jucătoare română, inclusiv plata pe perioada cât a fost însărcinată. Este prima româncă ce ne întoarce spatele, deşi a mâncat o pâine bună la noi timp de 6 ani. Dar cred că noi, clubul şi cu mine, suntem de vină pentru tot, trebuia să ştiu că dacă o jucătoare trădează o dată, o va mai face şi a doua şi a treia oară. De aceea, atenţionez toate cluburile interesate de un contract cu ea: nu o interesează decât propria persoană şi nu ezită să trădeze", a declarat Berbecaru.

Oficialul vâlcean a mai precizat că restanţele clubului către Ionela Stanca nu sunt de 60 de zile: "Ea fost plătită inclusiv pe luna decembrie, deci practic, vorbim de restanţe pe luna ianuarie, pentru că salariile pe februarie nu se plătesc încă. Mergem în continuare fără Stanca şi la Budapesta, şi după aceea", a încheiat Berbecaru.

Ionela Stanca şi-a depus memoriu la FR Handbal la finalul lunii trecute, acuzând Oltchim de restanţe financiare de peste 60 de zile. Celelalte trei jucătoare care îşi depuseseră memorii similare cu ale ei, Navarro, Barbosa şi Pineau, au renunţat la pretenţii, ajungându-se la o înţelegere cu ele.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
ilie nastase facebook jpeg
Endrick, Real Madrid (EPA) jpg
Bayern Munchen Dinamo Zagreb (EPA) jpg
Salvatore Schillaci (Getty Images) jpg
Andrei Ratiu (Sportpictures) jpg
Valentin Mihaila (Sportpictures) jpg
Jocurile Olimpice (Getty Images) 2 jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net