Supărările lui Doroftei: de ce a plecat din țară și nu se mai poate întoarce

Ultima actualizare:

Ajuns, între timp, la 53 de ani, Leonard Doroftei este, de patru ani, departe de casă. Cel poreclit „Moșul” se află în Canada, împreună cu familia sa și nu se poate întoarce în țară, deocamdată. 

Leonard Doroftei e, de patru ani, în Canada (FOTO: Facebook)
Leonard Doroftei e, de patru ani, în Canada (FOTO: Facebook)

Înapoi în timp, Doroftei s-a văzut nevoit să plece din România, după o afacere care l-a falimentat și i-a luat tot ce agonisese din box - după ce, vreme de 10 ani, fusese patronul unui bar în Ploiești, primind apoi o înștiințare de evacuare. „Mi-au dat acel spațiu pentru 25 de ani. După 10 ani, am primit notificare să-l evacuez, pentru că au pus bulina roșie pe clădire. Acolo au fost ultimii mei bani. Nici casa nu am terminat-o, iar proiectantul a cerut de zece ori mai mult, decât a spus inițial. Cine vrea să înțeleagă bine, cine nu, să fie sănătos. Problema este că trebuia să fiu matur, să-mi fac sală, dar nu am vrut pentru că îi făceam concurență antrenorului meu, cel care m-a lăsat singur (n.r. inițial, porniseră împreună afacerea). A fost dureros. Am picat într-o mocirlă. Împins în ea. Acolo, acum, spațiul e gol, e paragină, nu e reparat. Au vrut să mă protejeze să nu cadă blocul pe mine, dar pe oamenii ăia de ce nu-i ajută, să le repare blocul? Am investit banii mei, munciți, ce am câștigat eu nu am câștigat ușor. Eram plin de sânge, așa câștigam banii. Pentru că nu am avut nicio culoare politică, au profitat de mine cât au putut. Și s-au apucat să mă lovească. M-a sunat cineva, am refuzat propunerea și, de atunci, toate s-au dus în cap”, a declarat Leonard Doroftei, potrivit Radio Gold FM.

De ce nu poate reveni în România

De altfel, o problemă minoră, dar nerezolvată încă, îl împiedică pe fostul pugilist să se întoarcă în țară. „Acum doi ani, am fost la bancă și, pentru că am parcat mașina aiurea, am fugit pentru a evita o amendă. Așa mi-a căzut pașaportul din buzunar, l-am pierdut. Nu am fost la serviciul de pașapoarte, dar am înțeles că sunt cozi cum erau la noi la carne pe vremuri. Sunt și puturos. Dacă aș avea pașaport, aș veni de ieri acasă. Am avut nevoie de schimbare. Mă afundam în fiecare zi și nu înțelegeam de ce, nici acum nu înțeleg. Mi-am revenit. Într-o bună zi voi lua decizia să mă întorc. Am avut o perioadă în care tot ce făceam ieșea aiurea. Mă omoară dorul de casă. În Canada este enervant de multă liniște. Nici claxoane la semafor nu auzi. M-a ajutat faptul că am stat, aici, în Canada. Am luat-o de la zero, sunt bine. Mă întorc mai puternic. Niciodată nu am fost așa puternic și determinat și sigur pe ce fac! Nici când urcam în ring. Nu aparțin acestui loc, dar a fost nevoie de o perioadă să-mi revin, să înțeleg ce se întâmplă cu mine. Am greșit, pentru că nu am făcut ceea ce știu să fac. Cu siguranță mă voi întoarce! Să fiu un antrenor perfect”, a concluzionat „Moșul” pentru sursa citată. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net