Totul sau nimic pentru Oltchim. Meci decisiv în Liga Campionilor

Ultima actualizare:

Două înfrângeri în primele două partide, în faţa lui Krim Ljubliana şi Ferencvaros Budapesta, iar din favorite, Bulatovici şi compania s-au tramsformat în cenuşărese. Şanse sunt, iar în jocul de azi trebuie să înceapă revenirea.

Trupa lui Jakob Vestergaard întâlneşte pe teren prorpiu de la ora 19:00, în direct pe Digi Sport 1, cealaltă echipă din grupă care are 0 puncte, Zvezda Zvenigorod, din Rusia.

Oltchim are şanse la calificare în continuare, dar e obligată să câştige toate cele patru jocuri rămase de disputat şi să aştepte un joc favorabil al rezultatelor.

Totuşi, o nouă gafă ar elimina-o matematic din cursa pentru semifinale şi de aceea meciul de diseară este capital pentru oltence. Pentru ca jucătoarelor să le stea gândul doar la handbal, conducerea lui Oltchim a luat o decizie fără precedent.

Practice, şefii i-au cerut şi impus antrenorului danez, Jakob Vestergaard, să le bage pe jucătoare în cantonament cu trei zile înainte de meci.

Acest lucru nu s-a mai întâmplat niciodată la Oltchim, indiferent că antrenor a fost un romţn sau un străin. Până acum, handbalistele vâlcence intrau în cantonamentul de la Olăneşti cu doar o zi înainte de joc. "Suntem siguri că se vor odihni mult mai bine. Sunt handbaliste care au copii mici acasă, care mai primesc câte o vizită neaşteptată din partea rudelor. Nu au ce să facă, nu pot să-i dea pe musafiri afară. E mai bine aşa", au spus oficialii clubului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
ilie nastase facebook jpeg
Endrick, Real Madrid (EPA) jpg
Bayern Munchen Dinamo Zagreb (EPA) jpg
Salvatore Schillaci (Getty Images) jpg
Andrei Ratiu (Sportpictures) jpg
Valentin Mihaila (Sportpictures) jpg
Jocurile Olimpice (Getty Images) 2 jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net