Turneul de la Indian Wells, marcat de lacrimi și căderi nervoase

Turneul de la Indian Wells a avut parte de două momente șocante în concursul feminin. Doi foști lideri mondiali, Naomi Osaka și Victoria Azarenka, au suferit crize nervoase pe teren, șocând pe toată lumea.

Naomi Osaka și Victoria Azarenka au plâns pe teren (FOTO: Guliver/ Gettyimages)
Naomi Osaka și Victoria Azarenka au plâns pe teren (FOTO: Guliver/ Gettyimages)

Prima care a cedat a fost japoneza Naomi Osaka. Aceasta a recunoscut de anul trecut că suferă de depresie și de timiditate și că nu se simte deloc în largul său la întâlnirile cu ziariștii, de exemplu. De aceea s-a și retras în cea de-a doua parte a sezonului trecut, iar când a revenit, anul acesta, părea din nou întremată și gata să reziste și întrebărilor și fanilor care nu o agreează. Iată încă să, duminică, la Indian Wells, după ce un spectator i-a strigat din tribună: ”Ești praf!”, ea a suferit o nouă criză și a izbucnit în plâns. Este foarte posibil ca acesta să fie ultimul ei an în circuit, pentru că presiunea este chiar foarte mare pentru ea.

Victoria Azarenka a început să plângă pe teren

Într-o altă partidă, Victoria Azarenka a început pur și simplu să plângă în hohote pe teren în setul al doilea al meciului pierdut cu Elena Rybakina. Momentul a fost șocant, pentru că a venit după o dublă greșeală, iar un serviciu greșit face parte din rutina zilnică a unei jucătoare de tenis. A fost nevoie de o pauză de câteva minute și de încurajările puternice ale publicului pentru ca Azarenka să-și revină.

Chiar dacă nu a vrut sau nu a putut să explice ce s-a întâmplat, este de presupus că războiul din Ucraina a afectat-o foarte rău pe Azarenka. Originară din Belarus, țară care este considerată părtașă la invadarea Ucrainei de către Rusia. Iar ea nu este singra afectată de acest conflict. Ucraineanca Elina Svitolina plânge în fiecare noapte, după cum a dezvăluit soțul ei, francezul Gael Monfils. ”Nu este uşor să-mi văd soţia plângând în fiecare seară, sunt momente grele, dar sunt alături de ea în fiecare zi. Familia ei este a doua mea familie, aş face orice pentru ei, ca să fie în siguranţă. Este greu de descris tot ce se întâmpl, pare o nebunie. Încercăm să gestionăm situaţia cât mai bine, eu încerc să fiu omul de care Elina are nevoie”, a spus Monfils, citat de ”Marca”.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net