Victorie sau adio Liga Campionilor!

Ultima actualizare:

Oltchim este o bombă cu ceas înaintea meciului pe care îl va disputa azi, de la ora 15.00 (în direct pe DigiSport 1) în Rusia, contra formaţiei Zvezda Zvenigorod. Patru dintre cele mai importante jucătoare ale echipei, Alexandrina Barbosa, Silvia Navarro, Ionela Stanca şi Allison Pineau, au depus memorii pentru a-şi primi salariul pe decembrie 2012 şi, dacă nu primesc banii, vor putea pleca de la echipă până la jumătatea lunii martie.

Cum nici celelalte handbaliste nu sunt liniştite din acest punct de vedere, sarcina campioanei noastre în meciul de azi pare una aproape imposibilă.

Singura veste bună e că toate componentele echipei sunt apte de joc, după ce în zilele trecute multe au fost răcite sau au fost menajate din cauza unor accidentări. Înaintea plecării spre Rusia, oficialii Oltchimului au anunţat, probabil pentru a mai linişti apele, că s-au găsit banii necesari achitării dreturilor financiare pe luna decembrie 2012.

„Am reuşit să strângem banii, să putem plăti toate salariile restante pe luna decembrie", a declarat pentru Prosport, înaintea plecării, Nicolae Luca, vicepreşedintele formaţiei vâlcene.

Până acum, Oltchim a pierdut cu 23-22 acasă cu Ferencvaros, a fost învinsă cu 28-24 de Krim în deplasare şi a câştigat cu 29-25 meciul cu Zvezda, acasă. Oltchim mai are de jucat două meciuri în grupă: în deplasare cu Ferencvaros (9 martie) şi acasă cu Krim (17 martie).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
ilie nastase facebook jpeg
Endrick, Real Madrid (EPA) jpg
Bayern Munchen Dinamo Zagreb (EPA) jpg
Salvatore Schillaci (Getty Images) jpg
Andrei Ratiu (Sportpictures) jpg
Valentin Mihaila (Sportpictures) jpg
Jocurile Olimpice (Getty Images) 2 jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net