VIDEO / Lucian Bute a trecut fără probleme de cântarul oficial

Lucian Bute a avut, la cântarul oficial, o greutate de 76,1 kilograme, iar Jesse Brinkley a fost cu doar o sută de grame mai greu decât românul. Deşi a trebuit să slăbească pentru a atinge greutatea optimă, Bute se simte în mare formă, lucru care i se datorează nutriţionistei sale, Melanie Oliver.

„Sunt la capacitate maximă atât din punct de vedere fizic, cât şi psihologic. Este fantastic ce a făcut Melanie pentru mine. Am putut să mănânc de două ori pe zi pe durata cantonamentului", a spus românul.

IBF le impune, mai nou, pugiliştilor o probă a cântarului şi în dimineaţa meciului, pentru a evita ca aceştia să urce în ring cu o greutate mult mai mare decât cea de la cântarul oficial. Astfel, cei doi boxeri vor trebui să aibă, înaintea meciului, maximum 80,9 kilograme. „Mi-e foarte foame. Abia aştept să urc din nou în ring şi să fac spectacol în faţa fanilor mei din Montreal", a precizat Bute.

Meciul Lucian Bute - Jesse Brinkley, contând pentru centura mondială IBF la categoria supermijlocie, are loc în cadrul unei gale ce se va desfăşura la noapte, la Centre Bell, din Montreal.

Din păcate, meciul lui Bute nu va fi transmis de nicio televiziune din România, putând fi ascultat doar la Radio România Actualităţi, de la ora 6 dimineaţa, în comentariul lui Adrian Fetecău.

cub bia khalifa fulgy png
oana zavoranu si sotul
horoscop 26 martie jpg
cub daniel nuță png
cub bia khalifa png
cub ravan popescu png
cub valentina pelinel png
narcisa suciu si Daria jpg
image
image
image
image
image
image
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg
Rashford, Getty jpg