Viorel Moldovan, patron şi antrenor la Rapid?

image
Viorel Moldovan

Salvarea Rapidului ar putea veni chiar din interior. În condiţiile în care actualul patron, Adrian Zamfir, a recunoscut că e dispus să vândă clubul, singurul interesat s-a arătat a fi antrenorul Viorel Moldovan.

Tehnicianul a recunoscut că a început negocierile cu patronul echipei, suma vehiculată pentru cumpărarea pachetului majoritar de acţiuni fiind de aproximativ 500.000 de euro.

Moldovan, care ar deveni primul patron-antrenor din istoria primelor două divizii ale fotbalului românesc, nu este, se pare, decât un intermediar către adevăraţii afacerişti care ar vrea să cumpere clubul din Giuleşti. În mai multe rânduri apropiaţii cu bani ai lui Moldovan au ajutat echipa în acest campionat cu prime sau cu plata deplasărilor.

Mai mult, salariul ultimului venit în Giuleşti, Daniel Niculae, de aproximativ 10.000 de euro pe lună, e suportat tot de un prieten de-al lui Viorel Moldovan.

Graba cu care se încearcă finalizarea tranzacţiei e dată de apropierea procesului în care se va judeca insolvenţa Rapidului. Noul termen e 28 martie, şi până atunci trebuie plătite salariile jucătorilor, iar patronii actuali nu au de unde să scoată banii. Fără achitarea lor, planul de reorganizare al clubului nu va fi acceptat.

image png
sarah anamaria prodan jpg
giselle si tom brady
cub anamaria prodan png
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
Prințul Harry și Meghan Markle png
traian basescu 0 jpeg
BeFunky collage (28) jpg
Lupeni Foto Daniel Guță JPG
Pavel Popescu/ Facebook
image
image
image
image
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
Erling Haaland, Getty Images jpg
Eugenie Bouchard, EPA jpg
romania 3x3 mondial u23 jpg
dawa popescu jpg
CFR Cluj, Sportpictures jpg