Cât a câștigat Cristina Neagu din 2017 până acum? Suma fabuloasă plătită din bani publici

Cristina Neagu și-a anunțat oficial retragerea de la naționala de handbal marți, imediat ce a ajuns pe aeroport, de la Mondiale. Deși rămâne o handbalistă de renume, cât și, fără doar și poate, una dintre cele mai mari sportive ale țării noastre, se pare că există și unele episoade de-a dreptul șocante, în cariera Cristinei Neagu.  

Cristina Neagu și-a anunțat retragerea de la națională
Cristina Neagu și-a anunțat retragerea de la națională

Potrivit celor de la adevarul.ro, renumitul jurnalist Costi Prună, expertul „Gazetei Sporturilor” în materie de handbal, a adus la lumină mai multe detalii complet șocante despre cariera Cristinei Neagu, în editorialul său.

Iar una dintre problemele discutate de către acesta sunt și sumele uriașe de bani primite de către handbalistă, în ultimii ani. Mai precis, pentru cei care nu cunosc acest detaliu, handbalul din țara noastră este finanțat din bani publici. Iar acest lucru se traduce, concret, prin faptul că bucureștenii au plătit, practic, undeva în jur de 1,2 milioane de euro pentru Cristina Neagu, din 2017 până acum.

Se pare că sportivei i-a crescut constant salariul, chiar dacă, de la venirea ei la CSM, echipa a ratat în fiecare sezon ținta de a câștiga Liga Campionilor. Se pare că, în contractul ei actual este prevăzut salariul de 20.000 de euro pe lună, iar acest contract ar fi fost pregătit rapid, deoarece de la 1 ianuarie 2024, asemenea salarii mari nu mai pot fi plătite sportivilor din bani publici.

Ce scrie Costi Prună despre Cristina Neagu

În editorialul său, se pare că jurnalistul a făcut referire la mai multe episoade șocante, ce au avut loc de-a lungul carierei handbalistei. „Mulțumim, Cristina Neagu pentru că la ediția din 2015 de la Trofeul Carpați, care s-a desfășurat la Cluj-Napoca, ți-ai dat afară colega de cameră, care și-a găsit bagajul pe hol”, scrie acesta, potrivit sursei citate. Se pare că această informație ar fi venit chiar de la colegele handbalistei.

„Mulțumim, Cristina Neagu, pentru că înaintea plecării la Jocurile Olimpice de la Rio 2016 l-ați convins pe selecționer să vă dea 3-4 zile libere”, mai spune jurnalistul. Acesta explică că, specialiștii ar fi spus că aceste zile libere au scos-o din ritm pe handbalistă. România a pierdut meciul de debut, cu Angola (scor 19 – 23), iar, la final, țara noastră s-a clasat pe locul 9, din 12.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
image
actualitate.net
image
actualitate.net