Cel mai mare regret al Cristinei Neagu: „Și acum mai am coșmaruri”

Campionatul Mondial de handbal nu a fost deloc unul de succes pentru România, care a încheiat turneul pe locul 12. Marți seară, jucătoarele naționalei au revenit în țară, iar Cristina Neagu și-a anunțat oficial retragerea de la națională, cum visul ei de a participa la Jocurile Olimpice nu mai este posibil.

Cristina Neagu și-a anunțat retragerea de la națională
Cristina Neagu și-a anunțat retragerea de la națională

Potrivit celor de la adevarul.ro, faimoasa handbalistă româncă a vorbit despre parcursul pe care l-a avut în carieră. În anul 2010, la Campionatul European, naționala României a reușit să câștige medalia de bronz, iar aceeași performanță a fost înregistrată și în 2015, la Campionatul Mondial. Cu toate acestea, potrivit Cristinei Neagu, încă mai există un meci anume de care își amintește cu regret.

Este vorba despre meciul împotriva Cehiei, care a avut loc cu 6 ani în urmă, la Campionatul Mondial. România a pierdut la limită acest meci din optimi, cu scorul de 27 – 28, deși avea un avans de 3 goluri la pauză. În ciuda faptului că Cristina Neagu a înscris de nu mai puțin de 13 ori în cursul acelui meci, efortul ei nu a putut aduce victoria echipei, care nu a reușit să ajungă în sferturile turneului.

Meciul care încă o bântuie pe Cristina Neagu

„Reconstrucția a început cumva din 2016, când nume importante s-au retras de la echipa națională. Totuși, am reușit să facem o echipă bună, să obținem cel puțin în perioada 2016-2018 rezultate bune, chiar dacă la Mondialul din 2017 am ieșit pe locul 10. Cred că și acum mai am coșmaruri cu meciul împotriva Cehiei”, a mărturisit Cristina Neagu, conform sursei citate.

După acel meci de coșmar, România a mai reușit o singură performanță în handbal, chiar anul următor, în 2018. Naționala noastră a ajuns pe locul 4 la Europeanul care a avut loc în Franța, iar de la acel turneu, selecționata României nu a reușit să se claseze mai sus de locul 10, iar în această perioadă, echipa noastră a și ratat 2 Jocuri Olimpice.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
image
actualitate.net
image
actualitate.net