Povestea omului care a murit pe stadion: avea cancer, dar nu rata niciun meci

Meciul dintre Granada-Athletic Bilbao, inițial programat duminică seară, va rămâne în amintirea suflării de suporteri ai celei dintâi echipe, după ce unul dintre susținătorii Granadei a murit, chiar în timpul partidei.

Antonio Trujillo era nelipsit de la meciurile Granadei (FOTO: Facebook)
Antonio Trujillo era nelipsit de la meciurile Granadei (FOTO: Facebook)

În vârstă de 64 de ani, Antonio Trujillo a suferit un atac de cord, ulterior soția sa povestind că suferea de cancer şi că urma un tratament de chimioterapie, însă în ciuda situației mai mult decât dificile, nu rata meciurile echipei sale. În mod excepțional, în ziua în care a murit, a venit la stadion singur, dat fiind că fiul său era la serviciu.
„Antonio Trujillo a plecat. Clubul de fotbal Granada Abonatul numărul 892. Mulțumim pentru atâția ani alături de noi. Odihnește-te în pace”, a notat gruparea spaniolă pe canalele sale de media.

„Ar fi semnat pentru a muri în tribunele Granadei”

„Nu ştiu dacă acest lucru ar fi putut fi evitat, dacă am fi acţionat mai repede... Soţul meu ar fi semnat pentru a muri în tribunele Los Cármenes! A spus că, la fel ca în Granada, ar fi luptat până la moarte. A venit la meciuri cu mult entuziasm. A fost abonat de mulţi ani, înainte de revenirea clubului în prima ligă. Nu a lipsit niciodată de la niciun meci, chiar dacă ploua”, a declarat Núria Aguilar. 
Stopul cardio-respirator suferit soțul său a fost urmat imediat de intervențiile personalului medical, însă, din păcate, omul nu a putut fi resuscitat. Decizia cluburilor, care au convenit suspendarea meciului imediat, a fost primită cu empatie de public, care a aplaudat în semn de respect pentru memoria fanului decedat.
Inițial început, duminică seară, meciul din Spania a fost întrerupt, în minutul 18, când Athletic Bilbao conducea cu 1-0. Apoi, a fost reluat luni, terminându-se cu o remiză, 1-1. 
Granada ocupă penultimul loc în campionatul spaniol, având un bilanț de o victorie, cinci remize și 10 înfrângeri, în vreme ce Athletic Bilbao se află pe a cincea poziție, după opt partide câștigate, cinci egaluri și trei meciuri pierdute. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net