Sezon fatal pentru Manchester United: „diavolii roșii”, afară din Liga Campionilor

Ultima actualizare:

Manchester United nu a reușit să se redreseze în cea mai tare competiție intercluburi de fotbal din lume, fiind eliminată, marți, din Liga Campionilor. Cel mai recent, „diavolii roșii” au pierdut cu Bayern München, scor 0-1. Astfel, gruparea engleză încheie grupa sa având patru puncte și fiind pe ultimul loc, unde clasamentul „le ilustrează” pe Bayern München (16p), FC Copenhaga (8p), Galatasaray Istanbul (5p) - primele două merg mai departe în Liga Campionilor, iar cea de-a treia ajunge în Liga Europa. 

Manchester United (dreapta), învinsă din nou de Bayern München (FOTO: Getty Images)
Manchester United (dreapta), învinsă din nou de Bayern München (FOTO: Getty Images)

„Nu, nu privesc înapoi (n.r. la campania europeană) cu regret. Ne-am dorit să fim în Liga Campionilor, obiectivul a fost întotdeauna să ne calificăm, dar trebuie să învăţăm din asta. Nu am pierdut, astăzi, cupele europene (n.r. referindu-se la erorile individuale, făcute în meciurile precedente). Astăzi, am jucat din nou bine, nu meritam să pierdem, dar am pierdut din nou. Ca antrenor, trebuie să îmbunătăţesc echipa, să o fac să progreseze, trebuie să îi îndrum pe jucători, iar ei trebuie să îşi asume responsabilitatea, aşa că trebuie să o facem împreună”, a fost reacția echilibrată a celui care o pregătește pe Manchester United, Erik ten Hag.

Au mai rămas doar două locuri libere pentru „optimile” Ligii Campionilor

În acest moment, au mai rămas doar două locuri disponibile pentru optimile de finală ale Ligii Campionilor, după ce primele 14 poziții au fost ocupate de Arsenal Londra, Atlético Madrid, Bayern München, Borussia Dortmund, FC Barcelona, FC Copenhaga, Internazionale Milano, Manchester City, Napoli SSC, PSV Eindhoven, Real Madrid, Real Sociedad, RB Leipzg și SS Lazio. Pentru ultimele două locuri care duc mai departe în Ligii Campionilor se vor lupta AC Milan, Newcastle United și Paris Saint-Germain. În ultima rundă, programată miercuri, PSG se va duela cu Borussia Dortmund, formație care s-a calificat deja, iar AC Milan joacă pe terenul lui Newcastle United.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net