Euro 2016 / Antrenorul lui Payet a luat-o razna la golul din meciul cu Albania

Ultima actualizare:

    Slaven Bilici, pe masă captură video
Slaven Bilici, pe masă captură video

Atacantul Dmitri Payet a fost desemnat de UEFA jucătorul meciului Franţa - Albania, scor 2-0, el fiind ales cel mai bun de pe teren şi la partida cu România. Tehnicianul lui West Ham, Bilici, omul care-l pregăteşte pe jucător la echipa de club s-a suit pe masă de fericire că elevul său a marcat din nou, chiar dacă era într-un studio tv şi comenta meciul în direct.

Franţa a învins cu 2-0 Albania, prin golurile marcate de Griezmann în minutul 90 şi Payet în minutul 90+5. Gazdele turneului final au obţinut calificarea în optimile de finală ale Euro-2016.

De bucurie că jucătorul său a marcat din nou la Euro 2016, Slaven Bilici, antrenorul de la West Ham, acolo unde joacă Payet, s-a urcat pe masă şi a început să sărbătorească, chiar dacă era în direct la o televiziune.

"Din câte știu, e fericit la West Ham și e meritul lui West Ham că e în poziția în care se află acum. Se descurcă extraordinar pentru Franța, iar ca să îl iei acum ar fi vorba de ridicol de mulți bani. Dar fotbalul e fotbal, nu se știe niciodată. Când a venit anul trecut, speram la ce e mai bun pentru el. Știam că e un jucător foarte bun, dar nimeni nu cred că se aștepta cu adevărat să facă ceea ce a făcut în Premier League până acum. Meciul cu România a fost încântător", a declarat impresarul lui Payet, Mark McKay.

image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net