250.000 de euro pentru un singur meci

A mai rămas doar o săptămână până la marele meci cu Grecia, din barajul pentru Campionatul Mondial din Brazilia, de anul viitor. Suporterii lui Marica& co. au stat cu sufletul la gură pentru că, până ieri, nici o televiziune nu ajunsese la un acord privind televizarea manşei tur. Veştile bune au apărut însă după-amiază.

Postul de ştiri România TV  a anunţat că a reuşit să cumpere drepturile asupra meciului de la Pireu. Şi suma nu este deloc mică, în jur de 250.000 de euro! Oficialii de la RTV s-au decis să participe  la negocieri după ce Consiliul de Administraţie al TVR a refuzat să achite 250.000 de euro.

Şi Antena 1 - televiziunea care le va oferi microbiştilor meciul retur, de pe Arena Naţională, programat la 19 noiembrie - a intrat în cursă, însă a oferit bani mai puţini. Interesul pentru "dubla" de foc cu Grecia este enorm.

Biletele pentru jocul de la Pireu au fost epuizate în doar 10 minute, cele 1700 de tichete repartizate românilor fiind achiziţionate online.  În câteva zile s-au dat şi biletele pentru returul de pe Arena Naţională, partida urmând să se joace "cu casa închisă".

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
vremea octombrie toamna prognoza meteo pensionari parc jpeg
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
reghecampf si anamaria prodan
Casele comoară sunt la mare căutare. Sursa foto: Playtech
Charles si regina Elisabeta a II-a
cub anamaria prodan bebeto png
Andrzej Duda FOTO EPA-EFE
Radu Oprea/ Facebook
image
image
image
image
Simona Halep Sursă: Profimedia
FRF, Sportpictures jpg
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Simona Halep, EPA jpg
bancu meci bosnia si hertegovina jpg
Becali