52 de echipe s-au luptat pentru Cupa României la minifotbal

După câștigarea titlului de campioni ai României în 2011, Consiliul Judeţean Buzău reușește anul acesta cel de-al doilea trofeu din istoria sa, câştigarea trofeului Cupei României la Minifotbal. Echipa din Buzău s-a impus în finală în faţa echipei Revine Suceava cu scorul de 4-2. În finala mică, meciul s-a terminat la egalitate, 2-2, Avantaje Deva înving la lovituri de departajare revelația acestei competiții, Cora Pantelimon, cu scorul de 4-2.

Titlul de cel mai bun portar al competiţiei a fost adjudecat de Valentin Manolache (Pera BMW Deva), iar premiul pentru cel mai bun jucător a revenit arbitrului divizionar Georgian Ionescu (Consiliul Județean Buzău).

Toate cele patru echipe ajunse în finalele Cupei au primit drept premii un echipament sportiv.

"Organizarea acestei ediții a Cupei României cu 52 de echipe şi peste 1.000 de jucători reprezintă un succes al minifotbalului românesc care confirmă trendul său ascendent în România, ca parte a strategiei de proiectare instituţională pe care ne-am asumat-o la nivelul conducerii federaţiei. Suntem o organizaţie sportivă foarte tânără, dar avem ambiţia de a deveni una dintre cele mai moderne federaţii din punct de vedere al abordării domeniului sportiv", ne-a declarat Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei de Minifotbal din România.

Seria evenimentelor de minifotbal de la nivel naţional continuă la finalul acestei săptămâni când la Hunedoara va avea loc faza finală a Campionatului Național de Minifotbal cu cele mai bune 20 de echipe din România din cele peste 2.000 de la nivel național.

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub larisa iordache png
cub andreea banica animat gif
horoscop ( FOTO pixabay )
BeFunky collage (22) jpg
andreea esca si alexia eram
7 front elvetianca pensiune jpg
aurel balasoiu foto facebook jpg
Haaland jpeg
image
image
image
image
CS Mioven FCU Craiova 1948, Sportpictures jpg
Poză mare CFR Petrolul, Sportpictures jpg
Rica Raducanu, Facebook jpg
Ana Bogdan, EPA jpg
Andrei Ivan, CSU Craiova, Sportpictures jpg
Ana Bogdan, EPA jpg