Anamaria Prodan: «Echipa Universitatea rămâne la Cluj» Ce «plan diabolic» a folosit pentru a primi sprijin local

Ultima actualizare:

    Anamaria Prodan
Anamaria Prodan

Preşedintele Universităţii Cluj, Anamaria Prodan, a declarat, luni, că echipa va rămâne la Cluj-Napoca şi că s-a folosit de anunţul că o mută la Buzău pentru a-i scoate pe suporteri în stradă şi a convinge astfel autorităţile locale să sprijine formaţia pe care o conduce.

"S-a făcut un mare pas de către autorităţile din Cluj. Venind din Bucureşti, era foarte greu să mă accepte fanii. N-am făcut decât să mă explic şi mi-am atras şi mai rău ura lor. Asta a fost singura mea varaiantă de a-i scoate în stradă, pentru că ei niciodată nu ar fi luptat alături de mine, chiar dacă luptam pentru aceeaşi echipă. Au luptat fără să ştie alături de mine. M-au înjurat, este ok, mi-am atins scopul, sunt fericită.

Echipa se va antrena în Parcul Babeş, va locui acolo şi va juca pe Cluj Arena. A meritat fiecare înjurătură pe care am primit-o, dar era singura modalitate de a-i scoate în stradă. Ura împotriva mea şi a conducerii clubului a dat roade.

Cealaltă variantă, să le explic că suntem în aceeaşi barcă, nu a dat roade. A fost un plan diabolic şi le mulţumesc autorităţilor din Buzău. Nu m-am folosit de contractul cu ei, dar s-a întâmplat ce îmi doream", a spus Prodan la Gsp TV.

Anamaria Prodan anunţase, joi, că a semnat actele necesare mutării echipei la Buzău, unde va disputa toate meciurile de pe teren propriu din acest sezon al Ligii I, începând cu următoarea partidă. Fanii echipei Universitatea nu au fost de acord cu mutarea echipei la Buzău şi au protestat în Cluj-Napoca împotriva acestei decizii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Peștele este vedeta mesei jpeg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Cristiano Ronaldo (Facebook) jpg
Csíkszereda Dinamo (Sportpictures) jpg
Dinamo Csikszereda (Sportpictures) jpg
Universitatea Craiova Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Miodrag Belodedici (Sportpictures) jpg
gina gogean jpg
Cupa Greciei (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net