Anghel Iordănescu e sincer: „E o mare brambureală ce arată Steaua!“

CLIIMA20120429 0023 1 jpeg
Senatorul UNPR Anghel Iordănescu şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei. (Foto arhivă)

Fostul selecţioner nu-şi explică de ce Reghecampf este adeptul sistemului de joc cu trei fundaşi, un sistem care nu a dat deloc randament în toate partidele la care a fost folosit.

Anghel Iordănescu recunoaşte că arbitrul a acordat cu multă uşurinţă penalty-ul din care Steaua a egalat la Braşov, precizând că nu înţelege de ce Reghecampf insistă să apeleze la un sistem de joc total ineficient. "Se poate spune că e o mare surpriză. Corona a meritat punctul, fiindcă a alergat, a muncit, a încercat să închidă spaţiile. Să fim sinceri, jocul Stelei a fost unul extrem de slab. Din punctul meu de vedere, doar acest arbitru şi cu mine am fi putut dicta 11 metri, fiindcă voiam să egaleze Steaua. A fost acordat cu foarte multă uşurinţă. E o mare brambureală ce arată Steaua. Faptul că a schimbat sistemul e dreptul antrenorului, dar îmi e greu să înţeleg de ce să joci cu trei jucători pe linia de fund acasă cu Timişoara, care a jucat cu un singur atacant şi la Braşov, penultima clasată, care a jucat tot cu un singur atacant. E greu de înţeles de ce schimbi la pauză total sistemul şi treci tot la patru fundaşi", a comentat "Generalul" pentru Digi Sport.

În ciuda acestor minusuri, Iordănescu nu şi-a pierdut încrederea în Reghecampf, de la care are aşteptări foarte mari: "În Europa ai jucat o singură dată cu trei jucători pe linia de fund şi ai pierdut la o diferenţă mare. Personal, sunt lucruri pe care nu le pot înţelege, dar să îl lăsăm pe antrenorul Stelei să se exprime şi să găsească sistemul pe care îl consideră cel mai bun. Să avem răbdare şi să îl lăsăm să aleagă."

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
BeFunky collage (6) jpg
meghan markle jpg
gyuri pascu si daniela marin
bianca dragusanu
cub botez tort liam png
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
reghe corina caciuc jpeg
Dr. Marian Gașpar FOTO arhivă
Arme nucleare Rusia FOTO Shutterstock
image
image
image
image
bancu meci bosnia si hertegovina jpg
Becali
Marco Asensio (dreapta), EPA jpg
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Echipaj 8+1 feminin canotaj, Facebook jpg
Meci retragere Federer Foto EPA EFE