Antrenorul Craiovei, după eșecul cu Clinceni: ”Am primit ce am meritat”

martinos ouzounidis antrenor craiova jpeg
Martinos OuzounidisFOTO: Sportpictures.eu

Universitatea Craiova a fost învinsă cu scorul de 1-0 de Academica Clinceni în etapa a cincea a play-off-ului și șansele la titlu par să se fi risipit.

La finalul partidei, antrenorul Universității Craiova, Marinos Ouzounidis, a declarat că acest rezultat este unul corect, având în vedere greşelile făcute de formaţia sa. “Am primit ce am meritat, nu am jucat. Rezultatul este corect. Nu am făcut jocul nostru, am făcut greşeli şi merităm înfrângerea. Nu am făcut ceea ce am pregătit înaintea meciului. Am pierdut multe mingi. Nu suntem cum eram înainte. Am făcut cel mai prost meci de când sunt eu aici”, a spus Ouzounidis.

De cealaltă parte, Ilie Poenaru, antrenorul Acedemicii Clinceni, a declarat că  Academica Clinceni a arătat un fotbal bun şi că speră ca acesta să fie un nou început. “Le-am spus multe jucătorilor şi astăzi, şi acum două zile. Mă bucur că au reacţionat, că au reuşit să pună în practică şi să revină la jocul pe care îl prestam în campionatul regulat. Asta este echipa pe care o recunosc. Sper ca aceste meciuri să fie un nou început pentru noi. Îi felicit pentru modul în care au abordat acest meci. Mâine vor avea o zi liberă, o considerăm ca o primă”, a afirmat Poenaru.

image png
sarah anamaria prodan jpg
cub anamaria prodan png
giselle si tom brady
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
FotoJet (1) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle png
traian basescu 0 jpeg
Annie Ernaux, câștigătoarea Premiului Nobel pentru Literatura pe 2022 Foto EPA EFE
DNA
image
image
image
image
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
Erling Haaland, Getty Images jpg
Eugenie Bouchard, EPA jpg
romania 3x3 mondial u23 jpg
dawa popescu jpg
CFR Cluj, Sportpictures jpg