Arbitru scuipat și amenințat cu moartea în Craiova: „Nu ieși viu de aici”

Ultima actualizare:

Dincolo de ce s-a petrecut pe teren, în meciul disputat între FCU Craiova și UTA Arad, în urmă cu două etape, în Superliga României, ies la iveală amenințări scandaloase din fotbalul mioritic. După ce arădenii au plecat victorioși, câștigând duelul cu 3-2, lucrurile ar fi degenerat la vestiare. Potrivit gsp.ro, raportul arbitrului delegat la acea partidă, Marian Barbu, a scos la iveală o situație e neconceput. 

Arbitrul Marian Barbu ar fi fost amenințat cu moartea la Craiova (FOTO: Getty Images)
Arbitrul Marian Barbu ar fi fost amenințat cu moartea la Craiova (FOTO: Getty Images)

„Adrian Mititelu Jr. m-a scuipat în față de la o distanță foarte mică, m-a înjurat, mi-a jignit familia și m-a amenințat că mă va omorî oriunde mă va prinde. Și că din Craiova n-o să ies viu dacă o să calc vreodată pe acolo”, ar fi scris arbitrul în raportul întocmit după meci, conform sursei citate, care mai notează că fiul omului de afaceri ar fi recunoscut pentru ieșirile sale în meciurile echipei patronate de tatăl său, FCU Craiova 1948. 

Cum s-a apărat fiul lui Adrian Mititelu

„Cu privire la cele declarate de arbitrul Marian Barbu în raportul de la finalul meciului, vreau să dezmint total aceste acuzații. Într-adevăr, aflându-mă în zona vestiarelor pentru a discuta cu jucătorii, după meci, l-am întâlnit pe Marian Barbu și l-am apostrofat pentru prestația lamentabilă, pe care avut-o ca arbitru, pe toată durata partidei și pentru reaua-credință evidentă de care a dat dovadă în judecarea unor faze evidente din meci. Nu l-am scuipat și nici amenințat cu moartea pe acest arbitru. De fapt, el «ne-a omorât» pe noi, în acel meci. FCU Craiova este echipa cea mai dezavantajată, din acest campionat, din punct de vedere al arbitrajului. Sunt greșeli evidente deja, iar VAR-ul nu intervine, niciodată. Par a fi brigăzi trimise cu un scop bine pus la punct. Este un raport mincinos, arbitrul poate scrie acolo ce vrea el. Poate că ar trebui să se scoată în evidență faptul că această echipă poate ar fi fost pe loc de play-off, dacă ar fi fost arbitrată corect sau puțin mai corect și nu ceea ce scrie într-un raport un arbitru, care nu suportă să i se reproșeze nimic. Arbitrii au ajuns să fie mai protejați decât magistrații în această țară”, ar fi afirmat și fiul lui Adrian Mititelu, potrivit aceleiași surse. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net