Becali a primit un sfat de la preotul duhovnic și a luat o decizie în privința FCSB

Gigi Becali a declarat luni, că înfrângerea dureroasă pe care a suportat-o FCSB în fața echipei Farul, antrenată de Gheroghe Hagi, i-a încolțit în minte gândul de a vinde imediat echipa. Înainte de a face orice gest în această direcție el a avut o discuție cu duhovnicul său.

becali webp

După pierderea titlului pentru a opta oară consecutiv și înfrângerea umilitoare de duminică, primul gând al lui Gigi Becali a fost să vândă FCSB. El a fost întrebat de juraliști ce decizie a luat în privința vânzării, iar Becali a oferit prima reacție după dezastrul trăit de echipa pe care o finațează care a pierdut meciul în fața echipei Farul cu 3-2 după ce condusese cu 2-0.

„Acum avem două soluții… nu sunt încă convins pe care s-o aleg… o să vedem. Ori tăiem și facem și dregem, ori mai riscăm, investim și să luăm campionatul la pas. Ori rămânem o echipă ca și până acum.

Nu am binecuvântare (n.r. să vândă echipa). Am cerut binecuvântare să o vând și nu am binecuvântare de la duhovnic să o vând. Și atunci, nu o fac, deși nu știu dacă e benefică pentru mine echipa.

„Nu mai am puterea tinereții”

Gigi Becali a mai spus că nu mai are „puterea tinereții” și că nu mai face față la emoții. Cu toate acestea el a spus că după sfatul primit de la duhovnic se gândește să facă o investiție majoră în echipă. 

„Îmi afectează sănătatea, nu mai e ce a fost. Încerc să-mi mut mintea, să văd partea plină a paharului, că sunt pe locul 2 și joc în cupele europene, dar nu mai am puterea tinereții, ca să pot să duc emoția.

Și atunci, sunt două soluții: ori să elimini emoția, și atunci trebuie să bag vreo 10 milioane…5-6 milioane, ca să iau campionatul la pas. Dar după, vine emoția din cupele europene…

Nu știu, Dumnezeu o să mă lumineze. M-am legat de chestia asta și mă ține așa… fotbalul mă ține în lacăt și nu mă lasă să renunț. Ar trebui să renunț, dar, să vedem… ce semne îmi mai dă Dumnezeu”, relatează Prosport.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net