Gigi Becali s-a hotărât pe ce sumă vinde FCSB. Are și o condiție esențială

Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, este decis să se retragă din fotbal și să vândă echipa. Însă, nu o va face oricum. Are o condiție peste care nu va trece!

Gigi Becali vrea să vândă FCSB și nu prea / foto: profimedia
Gigi Becali vrea să vândă FCSB și nu prea / foto: profimedia

Totuși, Gigi Becali pare că s-a răzgândit încă o dată, după ce FCSB a reușit în ultima etapă de playoff doar un egal cu Sepsi. Patronul roș-albaștrilor speră din nou la titlu.

Gigi Becali a dezvăluit, în direct la Digi Sport, că un prinț arab i-a oferit 100 de milioane de euro pentru club, cu tot cu baza din Berceni.

Patronul roș-albaștrilor a afirmat că este decis să vândă echipa, dacă nu va câștiga campionatul.

„Dacă nu iau titlul, o dau (n.r. echipa)! Aici nu e matematică, e o chestie de sentiment. Și sentimentele se schimbă. Eu am luat o decizie când nu mă mai gândeam că putem câștiga titlul.

Am considerat că cel mai greu meci al nostru e la Craiova. Cel mai frică mi-a fost de acel meci. Ca dovadă, că n-am prea meritat să câștigăm. Dar nu credeam eu că se împiedică Farul cu Sepsi. Acum, situația se schimbă.", a declarat Gigi Becali.

Becali a primit o ofertă impresionantă când nu se aștepta: „Să vedem dacă iau campionatul sau nu. Acum a mai intervenit un prinț arab care vrea să vină, vrea cu tot cu bază. Am zis 100 de milioane (n.r. - de euro).

Acum nu știu ce să fac. Eu am avansat o sumă pe care am crezut că nu o dă nimeni, dar au venit”, a spus Becali, potrivit aceleași surse.

De ce ezită Gigi Becali să vândă echipa

Becali spune că ar urma să ia o decizie definitivă la finalul sezonului. Dacă FCSB devine campioană, e posibil să se schimbe datele problemei.

„Eu am spus când nu mai speram la campionat, dar acum... Dacă nu iau titlul, o dau. Sentimentele se schimbă, sunt în funcție de trăire. Am luat o decizie, nu mă mai gândeam că mai câștigăm.

I-am zis lui MM că nu putem câștiga la Craiova, e greu. Cel mai rău mi-a fost frică de meciul ăla. Nu credeam că se împiedica Farul cu Sepsi.

Jucăm la o echipă la care jumate-jumate sunt suporterii. Craiova, la fel cu Rapid, sunt echipe grele când joci acasă la ele”, a explicat Becali.

image
image
image
image
image
image
ronaldo ceas jpg
Martina Navratilova, Getty jpg
Simona Halep, Getty Images jpg
Leo Messi, Getty Images jpg
Messi jpg
simona halep (getty images) jpg
ivan provedel, lazio roma (getty images) jpg
image
actualitate.net