Cine este femeia care ar putea prelua FCSB de la Gigi Becali: „Acum ține echipa! Fac pariu pe ce vrei tu”

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a declarat, în ultima perioadă, în nenumărate rânduri că vrea să se retragă din fotbal. Iată cine ar putea să îi ia locul la conducerea clubului.

Gigi Becali ar putea să se retragă din fotbal / sursa FOTO: arhivă
Gigi Becali ar putea să se retragă din fotbal / sursa FOTO: arhivă

Fostul președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, este de părere că cel mai bun om pentru rolul de patron al FCSB este chiar Alexandra, fiica mai mijlocie a lui Gigi Becali.

„Acum ține echipa! Are o personalitate debordantă. A învățat și carte. E fată foarte deșteaptă, o cunosc foarte bine, o respect. Suflă vreunul (n.r.- dacă s-ar putea impune în fața fotbaliștilor de la FCSB)? Fac pariu pe ce vrei tu”, a spus Dumitru Dragomir, la Fanatik.

Dumitru Dragomir are numai cuvinte de laudă la adresa Alexandrei

De curând, Dumitru Dragomir a oferit mai multe detalii despre viața profesională a Alexandrei Becali pe care o apreciază foarte tare.

El a dezvăluit că și fiica lui Gigi Becali investește serios în același domeniu. „Este frumoasă, deşteaptă şi cu mulţi bani. Am învăţat-o multe că e vecină cu mine. Face un bloc absolut de senzaţie... Tot aşa, cu piscină la etaj. Vine de 3-4 ori pe săptămână, stă câte o oră sau o oră şi jumătate pe şantier”, a spus Dumitru Dragomir, la finalul anului trecut.

Alexandra Becali are un Royce Rolls în valoare de jumătate de milion de euro

Recent, fiica mijlocie a lui Gigi Becali a fost surprinsă la volanului noului său bolid, scrie ProSport. Este vorba despre un Royce Rolls Cullinan, în valoare de 500.000 de euro.

Până nu demult, Alexandra Becali se făcea remarcată pe străzile Bucureștiului la volanul unei mașini marca Bentley, care avea o valoare de aproximativ 250.000 de euro.

Anul trecut, Gigi Becali a declarat că nu mai este proprietar în acte al „Palatului” din Aleea Alexandru. Construcția, estimată la circa 10 milioane de euro, este acum deţinută de cele trei fete ale sale.

image
image
image
image
image
image
Leo Messi (Getty Images) jpg
Ianis Hagi (Getty Images) jpg
Andrea Mandorlini (Sportpictures) jpg
Minge, Getty Images jpg
Elisabeta Lipa, Sportpictures jpg
Alexandra Dindiligan, nationala handbal Romania (Sportpictures) jpg
Sepsi Dinamo (Sportpictures) jpg
Simona Halep (Getty Images) jpg