El e idolul lui Gigi Becali în fotbal! Din președinte s-a făcut antrenor

Nu doar în România există un Gigi Becali, care face pe antrenorul FCSB deși e doar patronul echipei, ci și în Elveția! De fapt, e de așteptat ca acesta să fie un fel de idol pentru omul de afaceri român, care deocamdată conduce echipa din fața televizorului.

Gigi Becali (FOTO: Sportpictures)
Gigi Becali (FOTO: Sportpictures)

Conform unei știri publicate de Agerpres, preşedintele clubului elveţian FC Sion, Christian Constantin, l-a îndepărtat provizoriu pe antrenorul Fabio Celestino şi i-a anunţat pe jucători că va asigura interimatul pe banca tehnică a echipei în această săptămână! Azi, Sion ca juca în Cupa Elveției, iar duminică în campionat. „Voi încerca să-i fac pe jucători să se trezească”, a declarat Constantin, care este cunoscut pentru excentricităţile sale. „În perioada pe care o vom petrece împreună, ne vom privi drept în ochi. Asta de altfel a început deja. Îmi dau seama că e complicat să scoţi ceva de aici. Totuşi, nu mi se pare că sunt băieţi răi. Vom vedea dacă îmi vor da în schimb ceea ce eu le dau deja. Mingea e în terenul lor”, a adăugat oficialul lui FC Sion care, fără îndoială, e un adevărat idol pentru Gigi Becali.

Christian Constantin (FOTO: EPA)
Christian Constantin (FOTO: EPA)

În 2019, Mircea Lucescu s-a aflat în negocieri cu FC Sion

El a explicat că a avut o discuţie cu Fabio Celestini duminică seară. „Am înţeles atunci că răul este mai profund decât îmi închipuisem, că rezultatele noastre proaste au provocat un fel de poluare internă. (...) I-am spus: <<Lasă-mă pe mine săptămâna asta>>. Sigur că este dezamăgit că va trebui să vadă meciurile la televizor. E la fel de trist şi de dezamăgit ca mine", a spus Constantin.

Interesant este că la finalul anului 2019, Mircea Lucescu a fost foarte aproape de a lucra cu acest președinte de club. El a fost în negocieri avansate cu formația elvețiană, însă a refuzat-o după câteva săptămâni de negocieri, invocând motive personale.

Gigi Becali, patronul FCSB, deja nu se mai ferește și recunoaște deschis să el e cel care face schimbările la echipă, însă deocamdată nu a decis să coboare și pe bancă. De altfel, la finalul meciului pierdut cu Farul în ultimele minute, el avea să recunoască: „Cui să-i reproșez schimbările? Mie să-mi reproșez? Păi, îmi reproșez, dacă e”.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net