Brazilianul Ronaldo ”a înghițit” un sac de mingi

Ultima actualizare:

    Ronaldo și iubita lui, cu care este din 2015FOTO: Profimedia
Ronaldo și iubita lui, cu care este din 2015FOTO: Profimedia

Ajuns la 43 de ani, brazilianul Ronaldo este departe de forma fizică în care făcea furori pe terenul de fotbal. Pare că ”a înghițit” un sac de mingi. Obez deja, el nu și-a pierdut însă farmecul la femeile frumoase.

Adevăratul Ronaldo, cum e cunoscut acum brazilianul care în urmă cu 20 de ani era considerat cel mai bun fotbalist al lumii, a petrecut câteva zile de vacanță în Formentera, alături de iubita lui, fotomodelul Celina Locks (30 de ani) și de câteva prietene de-ale ei. În imaginile surprinse de paparazzi se poate observa cum s-a transformat fizic fostul ”Balon de Aur”, a cărui burtă se revarsă peste slip. Totuși, chiar dacă s-a îngrășat peste măsură, sud-americanul și-a păstrat farmecul la femeile frumoase, superba Celina fiind partenera lui de viață de cinci ani. Aceasta este una dintre fotomodelele cel mai bine cotate din lume și pare îndrăgostită de Ronaldo ca în prima zi.

Retras din activitate în urmă cu 9 ani, fostul golgheter al naționalei Braziliei a rămas implicat în fotbal. El este acum președintele clubului spaniol de primă ligă Real Valladolid. Vacanța aceasta este binevenită, după un sezon foarte solicitant, în care formația la care Ronaldo are 82% din acțiuni salvându-se de la retrogradare în ultimele etape.

Ronaldo are acum o burtă impunătoare
Ronaldo are acum o burtă impunătoare

S-a retras într-un meci contra României

Ronaldo a fost unul dintre cei mai valoroși fotbaliști din lume la finalul anilor ’90, și începutul anilor 2000. Născut la 18 septembrie 1976, el a evoluat în Europa la PSV, FC Barcelona, Inter Milano, Real Madrid și AC Milan. A evoluat de 98 de ori în naționala Braziliei, pentru care a marcat 62 de goluri, fiind al doilea golgheter all-time al echipei, după legendarul Pele. A evoluat la patru Mondiale, între 1994 și 2006, obținând un titlu mondial (2002) și jucând o finală (1998). A fost desemnat de trei ori jucătorul anului de FIFA și a cucerit două „Baloane de Aur”. S-a retras din națională în 2011, într-un amical contra României.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net