Campioana României „se împiedică” de Sepsi. Gică Hagi: „Sunt bulversat”

Farul Constanța a fost de nerecunoscut în deplasarea de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, disputată vineri, în cadrul etapei cu numărul trei din play-off-ul din Superliga României și încheiată 1-1, în condițiile în care gazdele au avut și două goluri anulate de analiza VAR.

Louis Munteanu (mijloc), marcatorul golului înscris de Farul Constanța (FOTO: Sportpictures)
Louis Munteanu (mijloc), marcatorul golului înscris de Farul Constanța (FOTO: Sportpictures)

Reușitele au purtat semnăturile lui Louis Munteanu ('44) pentru Farul şi Pavol Šafranko ('45+1) pentru Sepsi, iar cele două goluri anulate s-au petrecut în minutele 40 și 58.
„Prima repriză am fost zero, dar în a doua meritam să câștigăm. N-am avut șansă la golul lui Sepsi, prima repriză a fost inexplicabilă, am stat pe teren. Am pus presiune cât de cât în partea a doua, am încercat să ieșim la joc, au venit și ocaziile.
Din 2017 le arăt imagini cu principiile pe care le avem, cred că ele conving. Avem o identitate, principii clare, trebuie să le folosim în teren, toată lumea în aceeași direcție. Sunt bulversat din cauza primei reprize! N-am făcut presiune deloc. Ne facem că jucăm dacă evoluăm așa...”, a declarat Gheorghe Hagi, după meciul de fotbal.

Marcatorul Farului, vizibil mișcat de desfășurarea meciului

Marcatorul campioanei României s-a prezentat emoționat încă de ritmul partidei, cerându-și scuze pentru ocaziile nefructificate. „A fost un meci greu, mai ales în prima repriză... Am reușit să marchez, îmi lipseau execuțiile astea, nu știu dacă am marcat din afara careului în acest sezon. Sunt supărat, vă dați seama... Am avut cinci-șase ocazii să marchez, dar le-am irosit. Dacă am dat în bară, clar trebuia să judec altfel faza. Cam așa a fost sezonul meu, ratări peste ratări. Mai sunt meciuri, sperăm să legăm victoriile și să ne atingem obiectivele. Domnul Hagi era supărat, toată lumea era. Vreau să îmi cer scuze în fața colegilor, antrenorilor și suporterilor”, a spus Louis Munteanu.
Farul și Sepsi ocupă locurile cinci, respectiv șase din play-off, adică ultimele, la două, respectiv patru puncte de ultima poziție care duce în cupele europene. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net